11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltencuţa talentată câştigă alte premii

Oltencuţa talentată câştigă alte premii

În doar două zile, Alexia Roman a câştigat cinci premii la două festivaluri de muzică.

AAlexia Roman, fetiţa îndrăneaţă şi talentată despre care GdS a publicat săptămâna trecută un articol (http://www.gds.ro/Actualitate/2009-08-19/Artista+la+sapte+ani&hl), s-a întors acasă cu alte două succese. De data aceasta, concursurile la care a participat artista de şapte ani s-au desfăşurat pe Litoral. La Festivalul Tinereţii, de la Costineşti, Alexia a participat la ambele secţiuni: creaţie şi interpretare, obţinând o menţiune la categoria de vârstă 6-8 ani. Iar la Festivalul Naţional de Muzică Uşoară pentru Copii şi Tineret „Sunetul Muzicii“, din Lumina, Constanţa, micuţa artistă olteancă a obţinut patru premii: premiul al treilea la intrepretare, titlul de Miss al festivalului, premiul copilăriei şi premiul special pentru personalitate. Şi toate acestea, în doar două zile!
„A fost un adevărat tur de forţă!“, a declarat mama Alexiei, Laura Roman. „Am plecat spre Costineşti joi noapte, la ora 10.00 a avut repetiţia, iar la ora 16.00, concursul. Am stat o noapte în Eforie şi a doua zi, la ora 11.00, a avut concursul la Lumina. Imediat după am plecat acasă“.
Desigur că fetiţa energică şi ambiţioasă nu se opreşte aici. Chiar astăzi, va pleca la Bucureşti să dea „examen“ pentru a intra în Academia Copiilor.
„Examenul va consta în interpretarea a patru piese ritmate şi a răspunde la diverse întrebări la prima vedere. Dacă până acum am stat în spatele cortinei, de data aceasta, va trebui să fim alături de Alexia şi eu ,şi profesorul Dumitru Iliuţă“, a mai spus, emoţionată, Laura Roman.

Model, cântăreaţă, prezentatoare şi vedetă

Alexia Roman cântă de la patru ani. De la cinci ani studiază la Palatul Copiilor din Craiova, sub îndrumarea profesorului Dumitru Iliuţă. De-a lungul celor trei ani, fetiţa a participat la numeroase concursuri, a câştigat premii nenumărate, a practicat şi modellingul, a fost prezentatoare de emisiuni pentru copii şi a fost invitată la multe posturi de radio şi televiziune.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS