17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCercetaţi pentru furt din autoturisme

Cercetaţi pentru furt din autoturisme

Cadrele Biroului Poliţiei de Ordine Publică de la Poliţia Slatina au depistat, în noaptea de duminică spre luni, trei persoane care sustrăseseră bunuri dintr-un autoturism parcat pe strada Nicolae Iorga. La vederea poliţiştilor, cei trei s-au urcat într-o maşină, pe care au condus-o pe raza municipiului Slatina, reuşindu-se blocarea acesteia pe strada Ecaterina Teodoroiu. Poliţiştii au identificat cele trei persoane ca fiind Doru B., de 20 de ani, Mihai B., de 19 ani, ambii din Slatina, şi Cătălin V., de 21 de ani, din comuna Coteana. La verificarea autoturismului, poliţiştii au găsit mai multe bunuri în valoare de aproximativ 2.000 de lei. Din primele cercetări, s-a stabilit că bunurile fuseseră sustrase de cei în cauză în cursul nopţii, din şase autoturisme, parcate pe raza municipiului Slatina.

Extinzând cercetările, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au stabilit că, în noaptea de 26 spre 27 februarie, Doru B. împreună cu Mihai C., de 20 de ani, şi Marian C., de 22 de ani, din Slatina, au sustras dintr-o maşină bunuri în valoare de 2.000 de lei. De asemenea, în noaptea de 27 spre 28 martie 2009, Doru B. împreună cu Ionuţ T., de 19 ani, din comuna Coteana, au mai pătruns în trei autoturisme, de pe raza municipiului Slatina, din care au sutras bunuri în valoare de 5.100 de lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina dispunând măsura arestării preventive pe o perioadă de 29 de zile, pentru Doru B., Mihai B. şi Cătălin V.

Faţă de Ionuţ T., Mihai C., şi Marian C. a fost luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca aceştia să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS