20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Ucis în accident

Un bărbat de 28 de ani a fost ucis ieri de un şofer din Strehaia care mergea cu viteză mare. Accidentul s-a produs în jurul orei 13.00, pe Drumul European E 70, la ieşirea din Brădeşti, către Filiaşi.
Patru persoane mergeau ieri cu un Daewoo Espero, cu numărul de înmatriculare DJ-06-GIP. La ieşirea din Brădeşti, către Filiaşi, şoferul a semnalizat stânga şi a încetinit. N-a mai apucat să şi vireze. Din spate a venit cu viteză foarte mare un Ford Focus, înmatriculat sub numărul B-85-KDB, condus de Ion Mihai, de 35 de ani, din Strehaia. Fordul a intrat în spatele maşinii Espero, aruncând-o în afara părţii carosabile, într-un Logan parcat regulamentar chiar în faţa unei staţii de alimentare cu GPL.
Impactul a fost atât de puternic încât Espero a rămas fără portbagaj. Ionuţ Mandia, de 28 de ani, din localitatea Aninoasa, aflat pe locul din stânga spate, a murit pe loc, strivit între resturile maşinii. Pompierii de la echipajul de descarcerare s-au chinuit minute în şir să-i scoată trupul neînsufleţit din autoturismul grav avariat. Ceilalţi trei ocupanţi ai vehiculului – Ion Preda, de 35 de ani, Constantin Pălărie, de 37 de ani, şi şoferul Ioan Păvăloiu – au scăpat din fericire doar cu răni uşoare.
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, poliţiştii de la Rutieră stabilind că aceştia nu consumaseră alcool. „Din primele cercetări, se pare că accidentul s-a produs din vina şoferului autoturismului Ford, pe fondul vitezei excesive şi a nepăstrării unei distanţe suficiente faţă de vehiculul din faţa sa“, a precizat comisarul-şef Stelian Nicolăescu, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere din cadrul IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

19 COMENTARII