20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUdrea visează să bată litoralul bulgăresc

Udrea visează să bată litoralul bulgăresc

Ministrul turismului, Elena Udrea, a declarat, la sfârşitul săptămânii trecute, în cadrul Târgului de tradiţii româneşti din staţiunea Mamaia, că, începând din această vară, litoralul românesc îl va depăşi pe cel din Bulgaria, iar românii nu vor mai pleca peste graniţă, la mare. „Paştele pe litoral e un prim pas pentru o tradiţie pe care o dorim de lungă durată. Mă bucur să văd că, deşi este primul an, sunt destui cei care au ales să sărbătorească Paştele pe litoral. Am încercat ca totul să fie pe gustul tuturor şi îmi doresc ca, începând de acum, să fie mai atractiv“, a spus Elena Udrea.
Ministrul turismului a adăugat că speră ca în următorii ani numărul celor care vor veni pe litoral de Paşte să fie tot mai mare. „Eu sunt un turist de 1 Mai şi de Paşte şi am suferit văzând că românii aleg să plece în alte ţări de aceste sărbători. Ne aşteptăm ca în următorii ani venitul la mare, de Paşte, să fie o tradiţie şi tot mai mulţi turişti să se îndrepte către litoralul românesc“, a mai spus ministrul.
După ce a împărţit autografe celor prezenţi şi a primit cadou o năframă galbenă din Oltenia, Elena Udrea a făcut o plimbare cu bicicleta, declarând la final că va promova în această vară cicloturismul. Aceasta a adăugat că îi sfătuieşte pe turiştii veniţi pe litoral să facă la fel, să se deplaseze ecologic.

NewsIn

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU