17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjFemeia graţiată de Băsescu îşi vrea fiica

Femeia graţiată de Băsescu îşi vrea fiica

Angelica Pârvan, femeia din localitatea gorjeană Turceni, care a fost graţiată pe 1 aprilie de preşedintele Traian Băsescu, vrea să-şi crească fiica de 12 ani, rămasă în grija fostei sale soacre.
Angelica Pârvan a divorţat în anul 2001 de bărbatul cu care avea o fiică. Micuţa Raluca a fost încredinţată de instanţa de judecată tatălui, care la scurt timp a decedat, fata fiind crescută de atunci de bunica paternă. Din cauză că Angelica Pârvan nu a avut bani să plătească pensia alimentară, a fost condamnată la închisoare, fiind graţiată acum de Traian Băsescu. „O să cer în instanţă să-mi încredinţeze fata. Are 12 ani, este elevă la o şcoală din comuna Ioneşti şi vrea şi ea să vină la mine acasă. Soţul meu (concubinul Costel Murgilă – n.r.) vrea să o creştem împreună, pentru că acolo unde mănâncă şi cei trei copii ai noştri va putea mânca şi fiica mea, pe care o iubesc. Este elevă în clasa a III-a, pentru că a rămas un an repetentă. O să am grijă de ea. Am vizitat-o marţi şi mi-a spus că vrea să vină acasă la mine, la frăţiorii ei. Acum să vedem dacă instanţa mi-o va da. Fosta mea soacră cred că ar fi şi ea de acord, pentru că nu îi este uşor unei bătrâne de 70 de ani să crească o adolescentă“, a spus Angelica Pârvan.

Costel Murgilă s-a angajat

Costel Murgilă, tatăl celor trei băieţei ai Angelicăi, a declarat că este de acord ca femeia să o aducă la Turceni pe fiica din prima căsătorie. „Este un copil, mai avem noi trei, ne vom descurca şi cu ea. Am trecut prin multe greutăţi şi este bine ca fata să crească lângă mama sa“, a spus bărbatul.
Costel Murgilă s-a angajat ca lăcătuş mecanic la o firmă din Turceni care prestează servicii pentru Complexul Energetic din localitate. Ia salariul minim pe economie, dar spune că se vor descurca. „Sunt bucuros că Angelica a fost graţiată şi a venit acasă la copii. Sunt mici şi nu mai puteau fără mama lor. Le era greu. Şi mie. Avem şi alocaţiile lor, ne descurcăm noi cumva. Angelica nu poate să se angajeze pentru că sunt mici băieţii“, a afirmat Costel Murgilă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS