17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDirectorul Cancelariei Prefecturii Olt, prezentat oficial

Directorul Cancelariei Prefecturii Olt, prezentat oficial

Adrian Zaharia, noul director al Cancelariei Prefecturii Olt, a fost prezentat oficial. Deşi l-a numit în funcţia de director al Cancelariei de câteva zile, prefectul de Olt, Daniel Şarpe, a făcut prezentarea oficială abia ieri, la sediul prefecturii, în cadrul unui întâlniri între mass-media şi reprezentanţii mai multor instituţii. „Am promis că, în curând, Cancelaria Prefecturii Olt va avea şi un director şi m-am ţinut de cuvânt. Vi-l prezint oficial pe cel care va ocupa această funcţie, domnul Adrian Zaharia", a spus Daniel Şarpe.

Adrian Zaharia are 43 de ani şi locuieşte la Caracal. Este ofiţer în cadrul Ministerului de Justiţie şi are gradul de subcomisar. Este căsătorit, are doi copii, a absolvit Facultatea de Drept şi a lucrat ca şi consilier juridic în cadrul SC Utalim SA Slatina. În perioada 2000-2001 a fost inspector-şef la Inspectoratul de Stat pentru Persoane cu Handicap Olt, iar între 2002 şi 2006 a ocupat postul de director la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Persoane cu Handicap din Cezieni. În prezent, este angajat al Penitenciarului Rahova, fiind detaşat la Prefectura Olt.

Daniel Şarpe a schimbat fosta conducere a Cancelariei Prefecturii Olt imediat după învestirea sa în funcţia de prefect al judeţului. Pe 19 februarie, Şarpe şi-a prezentat primul consilier, Cătălin Grecu. Pe 5 martie, prefectul a venit în faţa reprezentanţilor instituţiilor cu noua secretară şi cu cel de-al doilea consilier. Cătălina Stăncescu şi Robert Dorobanţu au fost prezentaţi în cadrul unei întâlniri oficiale. Cătălina Stăncescu are 23 de ani şi a absolvit Facultatea de Relaţii Internaţionale şi Studii Europene. Robert Dorobanţu, avocat de profesie, are 31 de ani, este căsătorit şi nu are copii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU