9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalRănită, după impactul cu o rabă

Rănită, după impactul cu o rabă

Grav accident de circulaţie ieri-dimineaţă pe DE 70, în dreptul localităţii mehedinţene Gura Văii. Şoferul unui autoturism Ford împreună cu soţia sa au rămas încarceraţi între fiarele contorsionate, după ce maşina a alunecat pe carosabilul umed şi a intrat frontal într-o rabă, care circula regulamentar.

Bărbatul a fost scos de participanţii la trafic, care au reuşit să rupă uşa, pentru femeie a fost însă nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare.

„Am fost solicitaţi să intervenim pentru descarcerarea unei persoane care era blocată într-un autoturism Ford în urma unui accident de circulaţie. Am scos victima şi am predat-o medicilor de la Ambulanţă“, a declarat Ionel Năvală, căpitan la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta“.

Soţia şoferului care conducea Fordul este internată în stare critică la Secţia de chirurgie a Spitalului Judeţean din Drobeta Turnu Severin.

Traficul rutier a fost blocat aproape două ore până la ridicarea autoturismului avariat de pe carosabil. „În prezent, se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului“, a spus Claudiu Bebec, subcomisar la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Mehedinţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS