14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalO educatoare şi-a postat poze sexy pe internet

O educatoare şi-a postat poze sexy pe internet

Lucia Cozma, de 33 de ani, educatoare din Drobeta Turnu Severin, care predă de 12 ani la o grădiniţă din comuna Floreşti, a postat fotografii provocatoare pe un site de socializare.

„Este titulară la noi de 12 ani şi îşi desfăşoară activitatea într-un mod ireproşabil. Nu ştiu ce să zic, nu trebuia să facă aşa ceva“, a spus directorul şcolii din Floreşti, Aniţa Suitariu.

Educatoarea nu a fost de găsit nici la şcoală, nici la cercul pedagogic la care trebuia să participe. Contactată telefonic, aceasta a declarat: „Aşa este, am cont pe acel site, dar nu văd unde este problema, nu m-am dus să pozez goală în faţa clasei şi a copiilor. Nu am mai intrat pe profil de foarte mult timp şi nu ştiu ce comentarii am primit de la vizitatori. Nu cred că este problema cuiva că am pus eu poze pe internet“.

Inspectorul general din cadrul ISJ Mehedinţi a deschis o anchetă în acest caz.

„Nu o cunosc personal pe această educatoare, dar, de când am aflat de pozele puse pe site-ul respectiv, am rămas fără cuvinte. Numai atitudine de cadru didactic nu este aceasta. Sunt copii şi părinţi care vor afla. Este inadmisibil! O să constituim o comisie de cercetare şi, în funcţie de ceea ce vom afla, vom lua măsuri“, a declarat inspectorul Daniela Ghimeş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII