14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalLăsat de poliţişti să conducă băut

Lăsat de poliţişti să conducă băut

Un ofiţer de la Serviciul Poliţiei Rutiere din Mehedinţi a oprit în trafic sâmbătă noapte, la ora 23.00, un şofer care, după ce a fost testat cu aparatul etilotest, s-a dovedit că are o concentraţie de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. „Am băut o bere, două şi mă duceam acasă. Asta este, am greşit, plătesc!“, a spus tânărul prins băut la volan.
Ofiţerul Coman Robert, şeful operaţiunii de verificare a şoferilor privind consumul de alcool, a luat însă o decizie-şoc. Conducătorul auto, un tânăr de aproape 23 de ani, care se afla la volanul unui Renault înmatriculat în Franţa, a primit procesul-verbal prin care i se aducea la cunoştinţă că i-a fost suspendat permisul pentru o perioadă de 90 de zile pentru consum de alcool, dar şi încuviinţarea de la poliţistul în cauză să plece cu autoturismul. Şi nu oricum, ci la volan.
Întrebat de jurnaliştii prezenţi de ce a luat această hotărâre, poliţistul a declarat: „Şoferul poate pleca de aici cu maşina. Până la ora 24.00, când intră în vigoare procesul-verbal, poate conduce“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII