11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalIncendiu în comuna Balta

Incendiu în comuna Balta

MEHEDINŢI. O familie din comuna mehedinţeană Balta a fost la un pas de a-şi pierde animalele în noaptea de luni spre marţi, după ce anexa în care se aflau acestea a fost cuprinsă de flăcări. Focul s-a extins şi la trei clăi de fân, existând pericolul să cuprindă întreaga gospodărie.

Proprietarii păgubiţi au fost treziţi de vecinii, care au auzit zgomote şi au anunţat imediat pompierii. Din fericire, oamenii au reuşit să salveze animalele.

La faţa locului au sosit două autospeciale cu apă şi spumă şi ofiţeri de la Garda de intervenţie Baia de Aramă, dar şi de la ISU „Drobeta“.

La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta violent la acoperişul adăpostului de animale, pe o suprafaţă de 60 mp, precum şi la trei clăi de furaje.

Au ars aproximativ zece tone de furaje şi acoperişul adăpostului de animale. Cauza incendiului se pare că a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere de o persoană neidentificată.

„Nu ştiu cine a putut să ne dea foc. Nu bănuim pe nimeni, deocamdată. Sperăm să afle poliţia cine este vinovat“, a declarat proprietarul păgubit.

Cercetările în acest caz continuă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS