9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalA lovit două maşini cu un BMW şi a plecat

A lovit două maşini cu un BMW şi a plecat

Şoferul unui BMW seria 6, care a lovit marţi seară pe strada Calea Bucureşti din Craiova două maşini parcate şi a doborât mai mulţi stâlpi reflectorizanţi de pe trotuar, este căutat de poliţiştii de la Rutieră, pentru că a abandonat maşina şi a plecat după accident.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, marţi seară, în jurul orei 23.30, conducătorul auto al unui BMW, care circula dinspre Universitate către Institut, a pierdut controlul direcţiei de mers la intersecţia străzilor Calea Bucureşti cu A.I.Cuza, a avariat o autoutilitară şi un autoturism Seat Ibiza, după care a pus la pământ mai mulţi stălpi reflectorizanţi de pe trotuar. În urma coliziunii, şi BMW-ul a suferit avarii pe partea dreaptă faţă.

După producerea accidentului, şoferul a abandonat BMW-ul şi a plecat de la faţa locului. Poliţiştii de la Rutieră au ridicat maşina şi au dus-o la sediul Biroului Poliţiei Rutiere de pe strada Câmpia Islaz, după care au început verificările. Şoferul a fost căutat şi la Spitalul de Urgenţă Craiova, însă nu a fost găsit.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că autoturismul care a provocat accidentul figurează în baza de date pe numele unei tinere din Craiova, însă martorii au susţinut că la volan s-ar fi aflat fiul unui interlop craiovean. Conform legislaţiei, proprietarul maşinii implicate în accident are la dispoziţie 24 de ore să se prezinte la poliţie pentru a declara cine a condus maşina, dacă a înstrăinat-o şi ce s-a întâmplat în cazul în care a condus-o chiar el, iar dacă nu se prezintă în termenul legal acesta va fi citat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

20 COMENTARII