19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSecretarul PNL s-a făcut pedelist

Secretarul PNL s-a făcut pedelist

Secretarul coordonator al organizaţiei judeţene a PNL Dolj, Isidor Răducea, s-a „transferat“ ieri la foştii colegi de alianţă din PD-L, declarându-se nemulţumit de situaţia existentă în filiala liberală.

 

După ce doi liberali desemnaţi să candideze pe colegii uninominale din Craiova au renunţat la candidaturi şi alţii au împrăştiat deja zvonul că vor să renunţe, ieri a venit o altă lovitură pentru filiala doljeană a PNL. Secretarul organizaţiei, Isidor Răducea, a anunţat că a trecut la PD-L ca urmare a nemulţumirilor acumulate pe parcursul timpului în partid, nemulţumiri care au culminat cu poziţia 12 din listele pentru consiliul judeţean, care s-a dovedit neeligibilă.

„Oamenii pe listele la consiliul judeţean au fost promovaţi doar în funcţie de interese personale şi nepotism, nu au contat competenţele. Nu am plecat până acum pentru că aveam o datorie morală faţă de oamenii pe care i-am coordonat în teritoriu. Altă nemulţumire a mea a fost şi alianţa cu PSD, pentru că la nivel local s-a făcut o alianţă între câteva persoane din PNL şi PSD, nu s-a discutat niciodată de această problemă în Biroul Permanent. De fapt, în PNL este doar un grup care conduce. Cum sunt eu nemulţumit sunt şi alţii“, a spus Răducea. Precizăm că Răducea a fost ales secretar al organizaţiei la alegerile interne din luna ianuarie, organizate ca urmare a demisiei mai multor membri din Biroul Permanent Judeţean.

Mario Oprea: E ceva grav, grav de tot

 

Vestea că secretarul organizaţiei a plecat la PD-L l-a luat prin surprindere pe preşedintele partidului Mario Oprea. Acesta a declarat pentru GdS că nemulţumirile lui Răducea, care este şi angajatul său la cabinetul senatorial, sunt inerente în politică. „E foarte dificil să comentez ceva ce afli în momentul în care eşti întrebat cum comentezi. Cum spunea Brătianu, e ceva grav, grav de tot. Sunt foarte multe momente când ai senzaţia că nu eşti răsplătit cum trebuie pentru ceea ce faci în politică. Poate e şi ceva adevărat, dacă o spune cu atâta patos. Oricum, au mai fost oameni nemulţumiţi în PNL, au plecat şi apoi s-au întors“,a spus Mario Oprea. Emil Ştefârţă şi George Turcitu, ambii candidaţi în colegiile uninominale din Craiova, au renunţat la candidatură, în locul lui Ştefârţă liberalii desemnându-l pe Horaţiu Buzatu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

14 COMENTARII