20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Impact mortal

Un tânăr de 23 de ani şi-a pierdut viaţa şi alte cinci persoane se zbat între viaţă şi moarte la spital, în urma unui grav accident de circulaţie petrecut ieri-dimineaţă pe Drumul Naţional 67, în dreptul localităţii Cocorova, din judeţul Mehedinţi.

Din primele verificări, se pare că maşina în care se afla tânărul care a decedat avea probleme la una dintre roţile din spate. Într-o curbă, acesta a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, ciocnindu-se frontal cu un autoturism care circula cu viteză foarte mare.

Oamenii care locuiesc în zonă s-au speriat din cauza zgomotului impactului.

„Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva pentru că înainte de accident am auzit scârţâituri, apoi o bubuitură. Când am ieşit în stradă, am văzut maşinile ciocnite şi un băiat care era prins între scaune. Ceilalţi erau răniţi“, a povestit o localnică din Cocorova, localitatea pe raza căreia s-a întâmplat accidentul. În acea zonă au loc des evenimente rutiere din cauza curbelor periculoase, dar şi a neatenţiei din trafic.

Trupul neînsufleţit al tânărului a fost ridicat de Serviciul de Medicină Legală, fiind transportat la morga Spitalului Judeţean din Drobeta Turnu Severin pentru efectuarea necropsiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII