10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalFetiţa spânzurată nu se simţea iubită

Fetiţa spânzurată nu se simţea iubită

Părinţii fetiţei de 12 ani din Deveselu care s-a spânzurat luni în curtea casei spun că aceasta ar fi recurs la sinucidere pentru că avea impresia că familia o iubea mai mult pe sora sa mai mare decât pe ea. Trupul Narcisei Georgeta Ciobănică a fost adus acasă ieri, de la morga Spitalului Caracal, unde a fost făcută autopsia.

Copila a lăsat şi un bilet de adio, în care i-a desenat simbolic pe părinţi şi pe sora sa şi în care a menţionat că speră ca aceştia să fie mai fericiţi fără ea. Potrivit declaraţiilor părinţilor, Narcisa le-a spus că are de gând să se omoare. Aceştia nu au luat-o însă în seamă.

Potrivit comisarului Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, după autopsie, medicul legist a stabilit că minora a decedat în urma unei asfixii mecanice prin spânzurare.

 

„Nu era niciodată supărată “

 

Narcisa Ciobănica era elevă în clasa a VI-a la Şcoala Generală din Comanca. Profesorii şi colegii acesteia sunt în stare de şoc.

„Nu îmi vine să cred că Narcisa nu mai este. Era o elevă premiantă. Era printre cei mai buni din clasă. Un copil săritor, vesel şi foarte vioi. Şi părinţii ei romi sunt nişte oameni deosebiţi, curaţi şi foarte respectuoşi. La fel şi sora sa, care este elevă la liceu. Narcisa nu era niciodată supărată sau tăcută. Stătea mereu cu mâna pe sus să răspundă la ore şi era foarte deschisă şi apropiată de colegi. Nu a dat de înţeles nici o clipă că ar avea de gând să facă aşa ceva“, a declarat diriginta Narcisei, Zaneta Cioboată.

Fetiţa va fi înmormântată astăzi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU