20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalO gravidă din Cezieni

O gravidă din Cezieni

O femeie însărcinată în luna a opta a murit înecată, după ce a căzut în lacul din comuna Cezieni, unde plecase să spele rufele. Doi copii de doi, respectiv cinci ani au rămas pe drumuri.

O tânără de 23 de ani, din comuna Cezieni, mamă a doi copii, a sfârşit înecată în lacul Zătan, din localitate. Femeia plecase să spele rufele la lacul din comună, întrucât acasă nu avea această posibilitate, pentru că nu avea apă. I-a luat cu ea şi pe cei doi copii. Durerea rudelor este cu atât mai mare cu cât ea purta în pântece un prunc, ce urma să se nască în luna septembrie. Tragedia s-a petrecut sâmbătă, în jurul prânzului. Georgeta Mihaela Ştefan a fost înghiţită de apă sub privirile îngrozite ale copiilor săi. Unul dintre aceştia a fost la un pas să aibă aceeaşi soartă, după ce i-a întins disperat mâna mamei sale în încercarea de a o salva.

Localnicii spun că tânăra a alunecat pe dalele din beton din cauza muşchiului verde format pe acestea şi a căzut în apă. Soţul ei susţine că ştia să înoate şi nu înţelege cum de nu s-a putut salva. A fost scoasă din apă după câteva minute de rude. Prea târziu însă. Nici femeia şi nici pruncul său nenăscut nu mai trăiau.

În tot acest timp, soţul Mihaelei se afla la un bar din localitate. „Eram la bar când s-a întâmplat. Mă dusesem să beau o bere, după care urma să plec la pescuit. A venit un localnic şi mi-a spus că s-a înecat soţia în Zătan. Am fugit repede, am sărit în apă, dar n-am găsit-o. M-am întors apoi acasă, că nu găseam copiii. Mi-a spus fata: «Tati, se înecă mami! Era să îl tragă şi pe Costi în apă, că el a încercat să o prindă de mână». M-am dus iar la lac şi am găsit-o moartă pe mal. O scoseseră din apă nişte rude“, a spus, cu ochii în lacrimi, soţul Mihaelei.

Bărbatul a rămas singur cu cei doi copii ai săi, pentru care va fi şi tată, şi mamă. Îl doare sufletul când se gândeşte că şi-a pierdut soţia şi, odată cu ea, şi pe cel de-al treilea copil, pe care abia îl aştepta să se nască. „La faţa locului s-a deplasat un echipaj de la Poliţia Caracal pentru cercetări. În urma examinării sumare a cadavrului nu au fost găsite urme de violenţă pe cap, trunchi sau membre. Persoana decedată era însărcinată în luna a opta. S-a dispus efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului“, a declarat comisarul Claudia Radu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII