11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljNouă răniţi în cinci accidente

Nouă răniţi în cinci accidente

Mai multe persoane au fost transportate la spital, la sfârşitul săptămânii trecute, după ce au fost rănite în urma unor accidente de circulaţie înregistrate pe drumurile din judeţul Dolj.

Alexandru B., de 66 de ani, care conducea o Dacia 1310, în Bechet, l-a lovit şi accidentat uşor, vineri seară, pe Ionuţ C., de 22 de ani, din aceeaşi localitate, care se deplasa pe carosabil. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest de poliţiştii de la Rutieră, acesta indicând o concentraţie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, pe numele său fiind întocmit dosar penal.

Alt accident a fost înregistrat în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 3.00, pe DN 56, la intrare în comuna Perişor. Poliţiştii doljeni au stabilit din primele verificări că Dorian P., de 34 de ani, din comuna Radovan, în timp ce conducea un Opel Astra, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers într-o curbă, a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat în şanţ. În urma accidentului a fost rănit uşor şoferul Opelului, dar şi Claudiu P., de 31 de ani, Marian D., de 25 de ani, şi Emil I., de 27 de ani, pasageri în autoturism.

 

Sâmbătă, trei accidente

 

Tot în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 5.30, în comuna Şimnicu de Sus, Florea R., de 52 de ani, din localitate, care conducea un moped Malagutti, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a căzut pe carosabil, accidentându-se grav.

Sâmbătă după-amiază, în jurul orei 17.30, în localitatea doljeană Braloştiţa, Constantin P., de 32 de ani, din localitate, care conducea o Dacia Logan, a accidentat grav o fetiţă de şase ani din comună, care, după cum au stabilit agenţii de la Rutieră, a fost nesupravegheată şi s-a angajat în traversarea străzii printr-un loc nepermis şi fără să se asigure. Cosmin U., de 21 de ani, care conducea, sâmbătă seară, în Filiaşi, o Dacia Logan pe un sector de drum acoperit cu pietriş, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs din cauză că doljeanul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. În urma impactului, au fost răniţi uşor părinţii şoferului, care se aflau în autoturism.

A părăsit locul accidentului

Aristică L., de 49 de ani, din Filiaşi, în timp ce conducea o autospecială, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a acroşat şi avariat două autoturisme, un BMW 730 şi un Opel, care erau parcate pe o stradă din Filiaşi. Şoferul a părăsit locul faptei, însă a fost depistat puţin mai târziu de poliţiştii din localitate. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o concentraţie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII