14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalIncendiu la Slatina

Incendiu la Slatina

Halele de producţie a trei societăţi comerciale din Slatina au fost distruse ieri într-un incendiu, doi angajaţi ai uneia dintre firme ajungând la spital cu arsuri grave. Într-una dintre hale îşi desfăşura activitatea o societate de confecţii, în alta, o firmă de tâmplărie din PVC, iar în cea de a treia, o societate care producea bachelită. Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt s-au luptat aproape trei ore să stingă focul, intervenţia acestora fiind îngreunată de lipsa hidranţilor.

Maiorul Cristian Croitoru, purtătorul de cuvânt al ISU Olt, a declarat: „A fost vorba de un foc la o clădire veche, în care îşi desfăşoară activitatea mai multe societăţi comerciale. Incendiul s-a propagat prin interiorul acoperişului“.

Patronul uneia dintre firmele la care a izbucnit focul, Gheorghe Ignătescu, de 54 de ani, a ajuns la Spitalul de Urgenţă Slatina cu arsuri de gradele II şi III. Andrei Ion, de 54 de ani, din Găneasa, angajat al societăţii, a fost diagnosticat cu arsură de gradul II pe faţă şi antebraţ şi arsuri la căile aeriene superioare.

La faţa locului au sosit şi reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, însă, din cauza proporţiilor incendiului, aceştia nu au putut stabili cu exactitate circumstanţele producerii evenimentului şi vinovaţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS