20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTrupa Voltaj a electrizat Râmnicu Vâlcea

Trupa Voltaj a electrizat Râmnicu Vâlcea

Câteva sute de persoane s-au adunat duminică seară la marginea oraşului Râmnicu Vâlcea, pentru a vedea un concert extraordinar susţinut de trupa Voltaj, în cadrul unui turneu organizat de KFC.

VÂLCEA. În acest weekend, turneul KFC a poposit şi la Râmnicu Vâlcea. Prin intermediul acestui eveniment, trupa Voltaj a susţinut concerte în cele mai mari oraşe ale ţării. Turneul a început pe 1 iulie, la Ploieşti, şi se va termina pe 18 iulie, la Constanţa. Râmnicu Vâlcea a fost cel de-al cincilea oraş din proiectul prevăzut să se desfăşoare în cele nouă locaţii unde este prezent brandul KFC. Alături de organizatori s-au aflat Pizza Hut, Pro FM şi Pepsi. Duminică după-amiază, înainte de susţinerea concertului, membrii formaţiei Voltaj s-au întâlnit cu fanii şi cu reprezentanţii mass-media locale la o conferinţă de presă. „Sperăm ca în această toamnă să scoatem cel de-al optulea album, nu de alta, dar în actuala formulă împlinim zece ani împreună. Încă nu ne-am hotărât ce nume va purta acest album, dar sperăm să fie unul de succes. Din păcate, nu am reuşit să ieşim pe piaţă cu un videoclip nou pentru că mai toată vara o avem ocupată cu concerte. Le promitem fanilor că din toamnă va apărea şi un videoclip, probabil cu una din piesele de pe noul album“, a declarat Călin Goia, solistul trupei Voltaj.

Începând de săptămâna viitoare, Voltaj va concerta pe Litoral, în fiecare joi şi duminică, timp de cinci săptămâni. În ceea ce priveşte concertul de la Râmnicu Vâlcea, artiştii au avut emoţii când au văzut locaţia care le-a fost pusă la dispoziţie de Primăria Râmnicului. „Zona este frumoasă, dar am mari emoţii pentru că până acum n-am mai concertat în câmp. Sper să vină lumea şi să fie OK, dar sunt cam sceptic“, a mai spus Călin Goia.

Din fericire, pe râmniceni nu i-a deranjat faptul că a trebuit să meargă până la marginea oraşului şi s-au adunat în număr foarte mare pentru a-şi vedea concertând trupa preferată. Hituri mai vechi, dar şi melodii noi, toate au făcut deliciul publicului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS