19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCrima din parc - ipoteze şocante

Crima din parc – ipoteze şocante

OLT. Dezbaterile cititorilor din Corabia, postate pe site-ul Gazetei de Olt, cu privire la crima zguduitoare petrecută recent în parcul din oraş, scot la iveală o serie de ipoteze şocante. Oamenii se tem că autorul crimei ar putea fi încă în libertate, iar unii dintre ei chiar indică numele presupusului criminal. Localnicii lărgesc sfera suspecţilor şi susţin că în noaptea crimei, maşina unui tânăr din Corabia ar fi fost văzută staţionând timp de câteva ore în zona parcului. Anchetatorii spun şi ei că se confruntă cu un caz greu şi sunt aproape siguri că vor cere prelungirea termenului de arest preventiv al suspectului, pentru a aduce dovezi clare asupra vinovăţiei lui. Astfel, deşi cercetările sunt departe de final, procurorii exclud din start orice alt suspect.

Oamenii din Corabia sunt însă de altă părere şi nu exclud nici varianta ca telefonul mobil al victimei să fi fost râvnit de criminal, numai pentru nişte imagini filmate în discotecă. „Motivul pentru care a fost omorât Emil este că l-a filmat cu telefonul mobil pe un alt tânăr cum plasa o doză de droguri în discoteca de pe faleză. Din această cauză telefonul a fost atât de râvnit şi nu s-a găsit până în ziua de azi“, este una dintre părerile expuse pe site-ul Gazetei de Olt.

Prietenii şi colegii de clasă ai tânărului ucis susţin cu tărie că au văzut pe mâinile mortului urme de muşcături, indiciu care îi duce cu gândul la un posibil făptaş, copilul unor intelectuali din Corabia. „Şi să ştiţi că toţi cei care au fost la înmormântarea lui Emil au remarcat muşcăturile de pe mâinile acestuia“. „Chiar şi eu am văzut acea muşcătură pe mâna stânga şi nu părea a fi lovitură de cuţit, era o muşcătură ca şi cum ai muşca dintr-un măr“, sunt numai câteva dintre afirmaţiile celor care au participat la înmormântarea lui Emil.

Cunoscuţii familiei Ciobanu susţin că, în noaptea crimei, trei tineri care l-au însoţit pe Emil la discotecă ar fi fost cu băiatul atunci când acest a fost ucis, şi au fost văzuţi fugind chiar de paznicul şantierului din zonă.

 

Informaţii oficiale

 

Potrivit anchetatorilor însă, victima a fost singură în parc atunci când a fost măcelărită. Cât despre autorul crimei, singurul suspect, care este şi arestat prevenitv, este Leonard Asan, tânărul de etnie romă reţinut de poliţişti încă din dimineaţa crimei. „Nu mai avem nici un alt suspect în acest caz, întrucât toate indiciile, declaraţiile martorilor şi celelalte probe adunate îl incriminează pe tânărul arestat. Se fac în continuare cercetări, se audiază mai multe persoane şi va mai dura ceva până ce cazul va fi finalizat. Suspectul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, a făcut recurs la Curtea de Apel Craiova şi a pierdut, lucru care ne face să afirmăm în mod clar că el este autorul faptei. Este aproape sigur că vom cere prelugirea perioadei de arest preventiv, pentru că este un caz greu şi vom mai avea de lucru la el“, a spus procurorul Adrian Aspra, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt. Rezultatul testelor ADN la tricoul pătat de sânge pe care Leonard Asan l-ar fi purtat în noaptea crimei vor face lumină în acest caz. Acestea sunt aşteptate însă peste aproximativ două săptămâni. Tânărul cercetat pentru omor deosebit de grav a declarat că i-ar fi curs sânge din nas, după ce a fost agresat de un nuntaş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

14 COMENTARII