17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccidente în lanţ

Accidente în lanţ

Ziua de 17 iunie a fost de coşmar atât pentru poliţiştii vâlceni, cât şi pentru câţiva şoferi implicaţi în trei accidente grave.

 

VÂLCEA. Gheorghe G., de 41 de ani, din comuna Vlădeşti, judeţul Vâlcea, conducea un autoturism Dacia 1310, pe DN 67, pe varianta Budeşti – Râmnicu Vâlcea, şi nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga, intrând în coliziune cu un autoturism Skoda Octavia, condus din acelaşi sens de Gabriel Z., de 62 de ani, din Bucureşti, care se afla în depăşirea acestuia. În urma impactului, un alt autoturism a fost proiectat în trei maşini care erau expuse pentru vânzare în incinta reprezentanţei auto Opel. „În urma evenimentului, a rezultat rănirea gravă a lui Paul S., de 57 de ani, din comuna Bulbucata, judeţul Giurgiu, pasagerul din dreapta al autoturismului Skoda Octavia. Acesta a suferit mai multe fracturi şi traumatisme şi a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vâlcea, fiind transferat ulterior la Spitalul Floreasca din Bucureşti. De asemenea, Ion P., de 58 de ani, din Bucureşti, pasager în autoturismul proiectat în incinta reprezentanţei auto, a fost transportat la SJU Vâlcea, unde i s-a stabilit diagnosticul traumatism cranio- cerebral, escoriaţii frontale, contuzie hemitorace stâng. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, şi li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

A lovit un minor şi a părăsit locul accidentului

 

Serviciul Poliţiei Rutiere Vâlcea a fost sesizat de personalul medical al Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, despre faptul că la Secţia ortopedie s-a prezentat B. I., de zece ani, din comuna Slătioara, judeţul Vâlcea, însoţit de tatăl său. Minorul prezenta leziuni la piciorul stâng, relatând că a fost accidentat de un autoturism în timp ce traversa strada în comuna Slătioara. În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, s-a stabilit că băieţelul s-a angajat în traversarea străzii fără să se asigure şi a fost accidentat de un autoturism neidentificat, care rula din direcţia Târgu Jiu către Horezu. După producerea impactului, victima i-a spus conducătorului auto că nu a suferit leziuni, acesta continuându-şi deplasarea. Ulterior, minorul, acuzând dureri, a fost însoţit de tatăl său la Spitalul Judeţean Vâlcea, unde i s-a stabilit diagnosticul fractură cominutivă de metatarsiene doi şi trei. Poliţiştii efectuează cercetări pentru identificarea conducătorului autovehiculului implicat în accident.

 

A intrat cu autoturismul într-un moped

 

Claudiu M., de 34 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a condus un autoturism Peugeot, pe o alee din zona Nord a municipiului, iar la intrarea pe strada Henri Coandă nu a acordat prioritate de trecere unui moped. Acesta era condus de A.D., de 15 ani, ce se deplasa din direcţia Complexului Nord către bulevardul Nicolae Titulescu. În urma accidentului, conducătorul mopedului a fost proiectat în afara părţii carosabile şi a suferit mai multe fracturi, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea. Atât conducătorul auto, cât şi cel al mopedului au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Acestora li s-au recoltat şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII