17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalInstructor auto deferit justiţiei

Instructor auto deferit justiţiei

Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj a dispus ieri trimiterea în judecată a instructorului auto Iulian Grigore, care este şi agent la Poliţia Comunitară Craiova, acuzat de săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă.
Grigore a fost prins în flagrant luna trecută de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Biroul Anticorupţie Dolj, în timp ce primea de la o elevă a şcolii de şoferi suma de 350 de lei pentru a-i facilita obţinerea permisului de conducere. Flagrantul a fost organizat după ce tânăra a denunţat la Biroul Anticorupţie Dolj faptul că Iulian Grigore i-a sugerat – în repetate rânduri – că poate interveni pe lângă un poliţist examinator, în vederea promovării probei practice a examenului de conducere. „Pentru a-şi folosi influenţa pe lângă omul legii, instructorul auto a pretins o sumă de bani“, se menţionează într-un comunicat al DGA.
În urma cercetărilor efectuate de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Biroul Anticorupţie Dolj, au fost identificate mai multe persoane care au oferit diverse sume de bani inculpatului pentru a le asigura promovarea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

12 COMENTARII