9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSprint electoral după gunoaie

Sprint electoral după gunoaie

Înţepăturile politice nu sunt interzise în Postul Paştelui, este de părere primarul Craiovei, Antonie Solomon, care şi-a ieşit din pepeni, aflând că un contracandidat la fotoliul de prim om al oraşului face promisiuni prin cartiere.

 

Convins că unii au intrat în campanie cu o singură strategie în mânecă, aceea de a-l denigra pe actualul primar, Antonie Solomon s-a decis ieri să mai zică şi el câte ceva şi să le arate ziariştilor poze cu preşedintele Băsescu, zâmbindu-i alături. „Nu voi mai suporta prestaţia jalnică a unor contracandidaţi. Ei şi-au făcut o strategie simplă: să-l atace pe Solomon. Oricum, vor fi sancţionaţi de craioveni. Aruncă zvonuri, cum a fost acela că Băsescu m-ar fi tratat pe mine cu spatele, şi vin cu proiecte deja începute sau care vor demara în curând şi spun că nu ştiu ce mare brânză vor face ei. V-am adus poze, ca să vedeţi cum m-a tratat pe mine Băsescu cu spatele“, a declarat Antonie Solomon. El a povestit la conferinţa de presă că „un contracandidat“ s-a dus în Mofleni şi i-a asigurat pe locuitori că sâmbătă le va ridica gunoiul de pe străzi. „Am o veste pentru acest candidat: gunoiul a fost strâns azi-dimineaţă, fiindcă de trei zile mă duceam prin Catargiu şi Mofleni, să văd ce probleme au oamenii de acolo. Candidatul va avea o mare surpriză sâmbătă, dar poate că e mai bine pentru el, că o să aibă zi liberă“, a afirmat primarul.

Pe mâna craiovenilor

Primarul Băniei şi-a explicat pofta de şantiere, susţinând că a sondat pe blog părerea craiovenilor despre anunţatele lucrări din oraş. „Dintre aceia care au răspuns, 80% cred că este mai bine să transformăm oraşul în şantier, adică să reparăm tot ce se poate“, a spus Solomon. El a arătat că, pe lângă lucrările de investiţii şi cele de întreţinere stradală, în această primăvară, vor fi intervenţii şi pe linie de sistematizare a circulaţiei. Pe lista intersecţiilor semaforizate se regăsesc strada Calea Bucureşti cu strada Nicolae Bălcescu, strada Calea Bucureşti cu strada Horia.

Artezienele, nelipsite

Ieri au început şi lucrările de amenajare a fântânii arteziene de pe esplanada din Craioviţa Nouă, pentru care primăria va plăti 1,5 milioane de lei. În 2008, va mai apărea o arteziană, în Parcul „Mihai Bravu“, şi va fi modernizată alta, cea de la intersecţia bulevardelor Ştirbei Vodă cu 1 Mai. „Ştiu că părerile sunt împărţite în ceea ce priveşte artezienele, dar mulţi craioveni le-au cerut. Şi mai mulţi or să-mi mulţumească la vară, pe temperaturile de 40 de grade Celsius“, şi-a justificat Solomon preferinţa pentru fântâni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

26 COMENTARII