19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalConducere nouă la Cartel Alfa

Conducere nouă la Cartel Alfa

OLT. Filiala judeţeană a sindicatului Cartel Alfa şi-a prezentat ieri noua conducere. Preşedintele organizaţiei este Ion Comănescu, de la Sindicatul Independent Alprom, iar cei trei vicepreşedinţi sunt Tiberiu Nagy, de la Sindicatul Liber Alro, Constantin Boerescu, de la Sindicatul Liber Ţevi, şi Emil Mogoşanu, de la sindicatele din bănci. Secretara organizaţiei a fost desemnată Lucreţia Sâia, de la sindicatele funcţionarilor publici.

Noua conducere a Cartel Alfa şi-a stabilit câteva obiective principale. Organizaţia sindicală îşi propune să menţină legături permanente cu autorităţile locale, să afilieze noi sindicate la organizaţie, să ofere sprijin celor care vor să înfiinţeze sindicate noi şi să asigure permanenţa la sediul organizaţiei.

Cartel Alfa, care în prezent are afiliate 15 sindicate şi numără 4.360 de membri, şi-a desemnat şi reprezentanţii în Consiliile de Administraţie ale unor instituţii judeţene. Ion Comănescu a fost desemnat pentru Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, Tiberiu Nagy – la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă, şi Constantin Boerescu – la Casa de Cultură a Sindicatelor. La Comisia de Dialog Social de la prefectură vor participa de fiecare dată preşedintele organizaţiei şi câte un vicepreşedinte, prin rotaţie.

Alegerile pentru desemnarea noii conduceri au avut loc pe 12 septembrie 2007, însă abia luna trecută tribunalul a validat alegerile, acordând personalitate juridică organizaţiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS