19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSpărgătorii de la Electrica

Spărgătorii de la Electrica

O echipă de intervenţii a CEZ Electrica a intrat ieri cu forţa pe proprietatea unei societăţi comerciale din Craiova, după ce a spart lacătul de la poartă. Adrian Butnariu, administratorul societăţii, a spus că ieri-dimineaţă, în jurul orei 10.00, atunci când a ajuns la sediul de pe strada Caracal, a găsit în curte câţiva angajaţi ai Electrica. Aceştia spărseseră lacătul de la poartă şi intraseră pentru a interveni la reţeaua de alimentare cu energie electrică. „Nici nu este o problemă la reţeaua noastră electrică, ci la un cablu din stradă. Puteau să dea un telefon şi să ceară acordul, însă au ales să spargă poarta“, a explicat Adrian Butnariu.

Reprezentanţii CEZ Electrica au declarat, pentru GdS, că au intervenit pe strada Caracal pentru a remedia o avarie la un cablu care a lăsat opt consumatori nealimentaţi. Aceştia au motivat că au intrat cu forţa pe o proprietate privată pentru a o decupla de la reţea, remedierea avariei putând să distrugă consumatorii interni.

Deranjat de faptul că lucrătorii Electrica nu au anunţat că au de efectuat remedieri în zonă, cu toate că există la sediul CEZ un contract între client şi furnizorul de energie electrică, Adrian Butnariu intenţionează să acţioneze în instanţă societatea de distribuţie a energiei elctrice pentru modul în care a a ales să-şi facă treaba.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU