17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalLiberalii, non combat la bugetul Băniei

Liberalii, non combat la bugetul Băniei

Consilierul local PNL Emilian Ştefârţă a declarat ieri că va vota proiectul de buget pe 2008 al Craiovei, caracterizând documentul drept „echilibrat, în ansamblu“. Singurele nemulţumiri reclamate de alesul local cu privire la documentul care este pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Craiova din 8 februarie sunt alocaţiile financiare pentru întocmirea unor studii de fezabilitate, dar şi repartizarea cu ţârâita în fiecare an a banilor pentru cadastrarea Băniei.

„În fiecare an dăm bani pentru cadastrarea oraşului, dar nu este ca şi la canalizare, să poţi da bani în fiecare an. Dacă nu faci ridicarea topografică în timp scurt, oraşul nu stă după cei care fac cadastru, se dezvoltă. Anul acesta iar dăm bani pentru SF-uri. Am dat bani anul trecut pentru SF la alimentarea cu apă din Făcăi, anul acesta alocăm sume pentru acelaşi lucru. Sunt unele obiective pentru care s-a făcut SF degeaba, pentru că nu s-au făcut niciodată aceste lucrări“, a spus Ştefârţă.

Potrivit proiectului de buget supus dezbaterii publice de autorităţile locale, în acest an spitalele administrate de Primăria Craiova ar urma să primească 1,5 milioane de lei, în condiţiile în care pentru lucrări la reabilitarea sau execuţia unor fântâni arteziene în oraş au fost alocate peste două milioane de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII