11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDosare penale pentru transportul ilegal al lemnelor

Dosare penale pentru transportul ilegal al lemnelor

VÂLCEA. Doi bărbaţi şi o femeie au fost depistaţi de poliţiştii vâlceni în urma unei acţiuni, în timp ce transportau material lemnos fără a deţine documente de provenienţă.

Lucrătorii Postului de Poliţie Făureşti şi poliţiştii din cadrul Poliţiei Bălceşti au organizat o acţiune pe linia prevenirii furturilor de material lemnos, ocazie cu care a fost depistat Florea I., de 36 de ani, din comuna Laloşu, sat Ghindari, care transporta cu o căruţă patru arbori, fără a poseda documente de provenienţă. Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal conform articolului 97-98 din Legea nr. 26/1996. Cu ocazia aceleiaşi acţiuni, în comunele Măciuca şi Valea Mare au fost depistaţi Mariana G., de 40 de ani, şi Nicolae B., de 60 de ani, ambii din comuna Valea Mare, care transportau 17 arbori din specia gorun, fără a poseda documente de provenienţă. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea provenienţei şi luarea măsurilor legale.

Şi lucrătorii Postului de Poliţie Vaideeni au organizat o acţiune pe linia prevenirii furturilor de material lemnos, precum şi pe linie de circulaţie, ocazie cu care a fost depistat Ion F., de 31 de ani, din comuna Vaideeni, în timp ce conducea un autoturism Aro pe raza comunei, fără a poseda permis de conducere. Acestuia i s-a întocmit dosar penal conform articolului 86 alin. 1 din OUG nr. 195/2002.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII