20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAlocaţiile se vor achita prin card sau mandat poştal

Alocaţiile se vor achita prin card sau mandat poştal

VÂLCEA. Camelia Stanciu, purtătoarea de cuvânt a Direcţiei pentru Muncă şi Protecţie Socială (DMPS) Vâlcea, a declarat că, în conformitate cu Legea nr. 61/1993 republicată în 2007, începând din luna ianuarie, plata alocaţiei de stat pentru copii se va efectua prin mandat poştal sau card.

„Conform legislaţiei în vigoare, plata alocaţiei se va realiza prin mandat poştal, cont curent personal sau cont de card. Plata drepturilor privind alocaţia de stat se asigură de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse. Pentru luna aceasta, alocaţia de stat va fi primită de toţi beneficiarii prin mandat poştal, care va fi distribuit pe parcursul lunii februarie.

Persoanele care doresc schimbarea modului de plată a alocaţiei de stat din mandat poştal cu virare în cont curent personal sau cont de card şi nu au în prezent cont deschis se vor adresa direct băncii la care optează pentru gestionarea contului, urmând apoi să completeze o cerere la sediul DMPS“, a precizat purtătoarea de cuvânt.

Pentru informaţii şi relaţii suplimentare, cei interesaţi se pot deplasa la sediul Direcţiei de Muncă şi Protecţie Socială Vâlcea, str. Tudor Vladimirescu, nr.1 sau pot suna la numărul de telefon 0250/735.866, interior 114, persoană de contact fiind Marinela Andrei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII