19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDosare penale pentru evaziune fiscală

Dosare penale pentru evaziune fiscală

 

 

MEHEDINŢI. Doi administratori din Mehedinţi sunt cercetaţi pentru evaziune fiscală pentru că nu au declarat la timp câştigurile şi nu au depus actele doveditoare achitării datoriilor către stat.

Cadrele Serviciului de Investigare a fraudelor au început urmărirea penală în cazul lui Marius B., de 34 de ani, din comuna Hinova, pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală. Acesta, în calitate de administrator la o societate comercială din Hinova, în perioada iunie – decembrie 2004, a calculat, reţinut şi nu a virat în termenul prevăzut de lege contribuţiile şi impozitele cu reţinere la sursă datorate bugetului de stat, în sumă de 815 lei.

De asemenea, a fost începută urmărirea penală şi în cazul Marianei E., de 37 de ani, din Drobeta Turnu Severin, pentru săvârşirea aceleiaşi infracţiuni. Aceasta, în calitate de administratoare la o societate comercială din municipiu, în perioada februarie – iunie 2007, a calculat, reţinut şi nu a virat în termenul prevăzut de lege contribuţiile şi impozitele cu reţinere la sursă datorate bugetului de stat, în sumă de 884 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII