10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Fetiţă cu patru mâini şi patru picioare în India

O fetiţă cu patru mâini şi patru picioare va fi operată zilele următoare de medicii din New Delhi. După cum informează Krone.at, Lakshmi Tatma s-a născut în urmă cu doi ani. Părinţii micuţei au fost convinşi că este un dar de la divinitate şi i-au dat numele unei zeiţe hinduse, care avea patru mâini. De la naşterea fetiţei, sute de locuitori au venit în pelerinaj pentru a primi binecuvântarea acesteia. În realitate, medicii au descoperit că Tatma provine, de fapt, din siamezi, însă „sora“ ei nu s-a dezvoltat corespunzător. Operaţia va dura aproximativ 40 de ore şi la ea vor participa 30 de specialişti, care vor încerca să separe rinichii şi coloana vertebrală, astfel încât fetiţa să poată duce o viaţă normală.

Crocodil arestat

Un crocodil care a încercat să agreseze mai mulţi pescari din Australia a fost „arestat“, el fiind nevoit să-şi petreacă noaptea în spatele gratiilor. După cum informează Reuters.it, „deţinutul“ a fost strict supravegheat, alături de alţi doi „colegi de suferinţă“, aflaţi la un centru veterinar din oraşul Nhulunbuy, din Peninsula Gove. Reptila de 2,4 metri încercase să atace doi pescari care îşi trăgeau barca pe mal, după ce se întorseseră de pe mare.

Beat cu maşina mortuară

Un participant la o înmormântare tradiţională Maori, desfăşurată în Noua Zeelandă, şi-a înecat amarul în alcool şi a furat maşina mortuară. După cum informează Libero.it, după furt, bărbatul a fost urmărit de personalul de la pompele funebre. În cele din urmă, el a fost prins de poliţie şi a declarat că a luat maşina pentru a merge la o partidă de pescuit. Bărbatul de 46 de ani avea un bax de cutii de bere pe scaunul din dreapta şi se afla într-o avansată stare de ebrietate. Incidentul a avut loc în orăşelul turistic Rotorua.

Pitt şi Clooney – „devoraţi“ de fani

Cunoscuţii actori Brad Pitt şi George Clooney trezesc pasiunea fanilor chiar şi atunci când sunt simple statui de ceară. După cum informează Reuters.it, conducerea Muzeului Madame Tussauds din Londra a fost nevoită să ia măsuri şi să restaureze statuile expuse cu doar câteva zile în urmă, odată cu lansarea DVD-ului „Ocean’s Thirteen“. Cei doi actori au fost imortalizaţi în ţinute elegante, spre bucuria miilor de fanii, care au luat cu asalt cele două statui. Zeci de admiratoare au dorit să se fotografieze alături de idolii lor, pe care i-au sărutat şi chiar ciupit din când în când. Din nefericire, entuziasmul fanelor a lăsat şi urme, astfel că statuile au fost trimise la restaurare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS