19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalÎmpuşcat de poliţişti

Împuşcat de poliţişti

Un băiat de 18 ani, din Drobeta Turnu Severin, a fost împuşcat de două ori în piciorul stâng de un echipaj de la poliţia municipiului, duminică noapte. El nu s-a oprit la somaţiile oamenilor legii, iar aceştia au tras trei focuri de armă în aer, apoi alte două la picioare, gloanţele punându-l la pământ.
Din primele informaţii, se pare că poliţiştii l-au urmărit aproape 10 km pe tânăr înainte să-l oprească. „Am observat un tânăr care mergea şerpuit cu o Dacie. Am încercat să-l oprim cu paleta de circulaţie, dar nu a oprit. Din cauza stării de ebrietate în care era a lovit o bordură şi maşina s-a oprit. Şoferul a rupt-o la fugă şi noi am fost nevoiţi să folosim armamentul din dotare pentru a-l opri“, a declarat unul dintre poliţiştii care au participat la urmărirea şoferului.
Oamenii legii au constatat că băiatul furase de acasă maşina părinţilor şi plecase într-o plimbare pe străzile oraşului, lovind un autoturism dintr-o parcare. După accident, şase echipaje de poliţie au pornit pe urmele lui, reuşind într-un final să-l prindă.
Rănit de gloanţele poliţiştilor, tânărul a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin, unde medicii au reuşit cu greu să-i panseze rănile. Aceştia i-au recoltat şi probe de sânge şi i s-a stabilit o alcoolemie de 0,95mg/l. Tânărul a rămas internat în spital, urmând să fie operat pentru a-i fi extrase gloanţele din piciorul stâng. El riscă să ajungă la închisoare pentru că se afla la volan fără permis de conducere şi a fugit de poliţişti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII