17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalreal,- Hypermarket şi-a ales câştigătorii

real,- Hypermarket şi-a ales câştigătorii

Ieri, real,- Hypermarket şi-a desemnat câştigătorii campaniei promoţionale „Cu real,- eşti cel mai tare din clasă!“. La tombolă au participat persoanele care au cumpărat produse din magazinele real,- în perioada 15 august – 15 septembrie de minimum 50 de lei.

Campania s-a derulat în toate cele nouă hipermarketuri real,- din ţară, iar în cadrul ei se oferă premii constând în birouri şcolare (premiul I), calculatoare (premiul I şi II), rechizite şcolare (premiul III), MP3-playere (menţiune), iPod-uri (menţiune), jocuri PC (menţiune) şi seturi de pixuri Bic Harry Potter (menţiune). Valoarea totală a acestora a fost de peste 34.000 de lei. „Cei 12 câştigători vor fi anunţaţi telefonic. Premiile se vor acorda pe baza bonului fiscal“, a explicat Alina Lupu, competition manager real,- Hypermarket Craiova.

 

Câştigătorii au fost aleşi de un copil de nouă ani

 

La campania organizată în magazinul din Craiova au participat cumpărători din toată Oltenia. Câştigătorii au fost extraşi din urnă de Maria-Irina Tipsie, de nouă ani, elevă în clasa a patra.

Cele mai multe persoane care au câştigat premii sunt din Craiova. Norocoşi au fost însă şi din alte localităţi din Dolj şi din regiune (Slatina, Gherla, comuna Mischii). „Câştigătorul premiului întâi (calculator + birou + scaun) este craiovean“, a spus Alina Lupu. Potrivit unui comunicat de presă emis de magazin, lista câştigătorilor va fi publicată pe site-ul www.real-hypermarket.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS