17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPosturi neocupate la Spitalul Judeţean Slatina

Posturi neocupate la Spitalul Judeţean Slatina

OLT. Concursul organizat săptămâna trecută de Spitalul Judeţean Slatina pentru ocuparea a 165 de posturi de asistenţi, infirmiere, brancardieri, îngrijitoare, laboranţi, muncitori, personal TESA, a lăsat pe dinafară sute de candidaţi, peste jumătate dintre posturi fiind încă vacante. Luna viitoare se va organiza un nou concurs. Au fost declaraţi respinşi nu doar candidaţii veniţi din afara instituţiei, ci şi salariaţi cu o vechime de peste doi ani în spital, care au ocupat posturi temporar şi care îşi vor pierde   acum postul.
Înainte de afişarea rezultatelor după contestaţii, situaţia se prezenta astfel: asistenţi – 55 de posturi scoase la concurs, 130 de candidaţi, 31 admişi; infirmiere – 59 de posturi, 112 candidaţi înscrişi, 18 admişi; îngrijitori şi brancardieri – 32 de posturi, 76 de candidaţi, 14 admişi; muncitori şi personal TESA – 19 posturi, 20 de candidaţi înscrişi, 12 admişi.
Deşi modalitatea de susţinere a probei n-a lăsat loc de interpretări, testul scris fiind grilă şi la finalul probei fiind afişate răspunsurile corecte astfel încât candidaţii să se poată verifica, s-au înregistrat şi o serie de contestaţii. Dacă majoritatea nu vor produce o schimbare de rezultat, există una care ar putea să dea peste cap concursul pentru postul de garderobier, unul dintre candidaţi susţinând că în bibliografie s-a menţionat un act normativ fără nici o legătură cu concursul. Deşi subiectele nu au fost redactate având la bază actul incriminat, concursul ar putea fi amânat, după ce, din cele patru posturi declarate vacante, două se ocupaseră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU