9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPantofii vorbesc despre doamne

Pantofii vorbesc despre doamne

Mulţi şi-ar dori să descifreze intenţiile unei femei după ce îşi aruncă doar o dată privirea asupra acesteia. Şi nu este imposibil.

Unele detalii vestimentare pot spune foarte multe despre cea care le etalează, iar în acest sens pantofii sunt cei mai „grăitori“.

Dacă o femeie poartă pantofi fără toc la o ieşire seara în oraş, puteţi fi sigur că nu a venit acolo cu intenţia de a face vreo cucerire. În traducere: este tipul de femeie cu care mama dumneavoastră şi-ar dori să vă însuraţi.

Este o tipă cu care poţi să te simţi bine şi doar atât, nu trebuie să vă faceţi prea multe speranţe.

Pe de altă parte, orice femeie care este în stare să poarte timp de 15 ore pe zi pantofi cu tocuri cui de zece centimetri este demnă de toată admiraţia.

O astfel de femeie are nevoie de un bărbat care să fie în stare să o poarte pe braţe de la club până acasă, nu de alta, dar este foarte posibil ca după o noapte de dans dezlănţuit fata să nu-şi mai simtă picioarele de la genunchi în jos.

 

Mesajele din spatele ţinutei

 

Cizmele de piele până la genunchi au un „ceva“ deosebit de sexy, motiv pentru care acest model de încălţăminte a rezistat de-a lungul timpului în modă.

Formele şi culorile acestor cizme se schimbă în funcţie de anotimp sau de tendinţă, dar ideea principală este aceeaşi: femeia ce poartă astfel de cizme la o ieşire în oraş nu va pleca niciodată neînsoţită acasă. Pentru că nici nu vrea asta.

Adidaşii sau orice tip de pantofi sport sunt făcuţi pentru a fi purtaţi în sala de gimnastică, pe terenul de sport sau pe stadion.

Dacă o femeie apare la o întâlnire sau într-o discotecă încălţată în adidaşi, ar fi mai bine să vă mai gândiţi o dată înainte de a planifica altă ieşire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS