9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAngajaţii RAT Control, bătuţi măr

Angajaţii RAT Control, bătuţi măr

http:http://www.youtube.com/watch?v=-C4KnZ95f9o


Doi angajaţi ai RAT Control, serviciu din cadrul Primăriei Craiova, au fost bătuţi cu pumnii şi cu picioarele şi ameninţaţi cu pistolul de un grup de tineri pentru că au îndrăznit să le blocheze autoturismul.

Poliţiştii Secţiei 4 Craiova au fost solicitaţi ieri-dimineaţă, în jurul orei 9.00, în zona Pieţei Centrale din municipiu, unde şapte tineri au bătut şi au ameninţat cu un pistol doi angajaţi ai RAT Control, care blocaseră roţile unui autoturism parcat neregulamentar, ce aparţinea unuia dintre agresori.

Conform victimelor, echipajul RAT Control a observat pe strada Calea Bucureşti, în zona Pieţei Centrale, un autoturism Renault Laguna, cu numărul de înmatriculare DJ-22-XXM, parcat neregulamentar. Au blocat roata automobilului, după care au plecat, iar după circa 30 de minute au fost sunaţi de proprietarul autoturismului să vină şi să deblocheze maşina.

„Am ajuns la faţa locului, cel cu Laguna mi-a dat banii şi am început să completez factura. Atunci a mai apărut un Volkswagen, cu numărul DJ-07-TIP, cu vreo şase inşi. Ţin minte că doi au venit la mine şi au început să dea cu pumnii şi cu picioarele, unul din faţă şi altul din spate. După aceea am căzut pe asfalt şi nu mai ştiu nimic“, a povestit Ovidiu Florea, angajat al RAT Control.

Ameninţaţi cu pistolul

Conducerea RAT Control spune că angajaţii regiei sunt obişnuiţi cu înjurăturile, ameninţările şi îmbrânciturile din partea şoferilor nemulţumiţi că le-au fost blocate maşinile, însă niciodată nu s-a întâmplat să fie bătuţi măr. „Aşa ceva nu am văzut de când lucrez aici, să te omoare bandele de tineri în centrul oraşului, la 9 dimineaţa. Cred că erau beţi sau drogaţi, altă explicaţie nu pot să găsesc pentru ce s-a întâmplat azi (ieri – n.r.)“, a declarat Marian Slavu, directorul RAT Control. Victimele au mai povestit că, pe lângă pumni şi picioare, în incidentul de ieri au fost ameninţate şi cu un pistol, care, din fericire, nu a fost folosit. După altercaţie, agresorii s-au urcat în maşini şi au demarat în trombă, însă numerele de înmatriculare au fost reţinute de victime, iar autoturismul Laguna a fost fotografiat. În urma bătăii aplicate, doi dintre cei trei angajaţi RAT Control, Ovidiu Florea şi Andi Niţă, au ajuns la Spitalul de Urgenţă Craiova. Al treilea a fugit la sediul RAT Control, care este în apropierea locului incidentului, pentru a-şi anunţa colegii. Florea a suferit o fractură de piramidă nazală şi mai multe contuzii la nivelul feţei, iar Niţă s-a ales cu contuzii la nivelul feţei. Marian Slavu a mai precizat că Florea va fi supus astăzi unei intervenţii chirurgicale.

Poliţiştii, pe urmele agresorilor

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj a comunicat ieri că doi dintre cei şapte agresori au fost identificaţi, însă nu au fost găsiţi. „În urma cercetărilor, s-a stabilit identitatea a doi dintre presupuşii agresori, însă aceştia nu au fost găsiţi la domiciliu. Se fac în continuare cercetări pentru ca ei să fie găsiţi“, a declarat subcomisar Maria Vasile, purtătoarea de cuvânt a IPJ Dolj.

Poliţiştii doljeni au mai precizat că se fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs incidentul, dar şi pentru identificarea tuturor celor implicaţi şi luarea măsurilor ce se impun. De asemenea, sunt aşteptate concluziile medico-legale, în funcţie de care se va face încadrarea juridică a faptei pentru care vor fi cercetaţi agresorii.

Ultimul scandal

Luni seară, în jurul orei 18.30, în zona Casei Ştiinţei şi Tehnicii, în centrul Craiovei, Marius Tudoran, de 36 de ani, din Craiova, a avut o altercaţie în trafic cu Ion Băscrăcea, zis „Felix“, de 53 de ani, din aceeaşi localitate. În timpul conflictului nu a fost nimeni rănit, poliţiştii stabilind că Tudoran a tras două focuri de armă în aer, pentru că era ameninţat cu o sabie de Băscrăcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

55 COMENTARII