19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAu căzut din tren în drum spre mare

Au căzut din tren în drum spre mare

O tânără a murit şi un student nigerian a fost rănit sâmbătă dimineaţă, după ce au căzut, în zona Caracal, din trenul accelerat care îi ducea spre mare. Tânărul, internat la Spitalul de Urgenţă Craiova, a declarat că nu ştie ce s-a întâmplat.

John Okoro, din Nigeria, student în anul doi la Facultatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara, împreună cu prietena sa, Cristina Simona Ardeleanu, de 19 ani, tot din Timişoara, se aflau sâmbătă în trenul care îi ducea la Constanţa. În zona localităţii Caracal, cei doi au căzut din tren. Fata a murit pe loc, după ce, în cădere, s-ar fi izbit de un stâlp de beton din apropierea căii ferate. Tânărul a fost rănit, având piciorul drept rupt şi suferind mai multe contuzii. Studentul nigerian a fost internat la Spitalul de Urgenţă Craiova, la Secţia de neurochirurgie, suferind un traumatism cranian. Sâmbătă, John Okoro nu îşi amintea ce s-a întâmplat, fiind foarte confuz din cauza băuturilor alcoolice şi a anestezicului. „Nu îi putem spune că prietena lui a murit“, a declarat o asistentă de la Secţia de neurochirurgie a Spitalului de Urgenţă Craiova.

Au consumat băuturi alcoolice

Tânărul a declarat pentru GdS că nu îşi aminteşte cum a căzut din tren. „Totul este foarte confuz. Ultimul lucru pe care mi-l amintesc este că vorbeam cu prietena mea. Eram singuri în compartiment. Hotărâserăm să stăm şapte sau zece zile la mare. Eram amândoi în compartiment, beam whisky amestecat cu Red Bull. Am băut destul de mult, dar nu am terminat sticla. Apoi au intrat două fete şi doi băieţi. Prietena mea mi-a zis să îi rog să plece şi să ne lase singuri. I-am rugat. Au spus că nu se poate, că au bilete pe locurile acelea. Prietena mea era nervoasă, a ieşit afară din compartiment şi am ieşit şi eu după ea. Tot îmi spunea să le zic să plece să ne lase singuri. Stăteam în spaţiul dintre vagoane. Nu ştiu ce s-a întâmplat mai departe. M-am trezit pe pâmânt. Mi-am dat seama că am piciorul rupt, pentru că mă durea foarte rău“, a declarat Okoro.

Tânărul a declarat că a leşinat după sosirea ambulanţei. „Nu ştiu ce s-a întâmplat cu prietena mea. Nu ştiu cum a ajuns mobilul ei la mine. Am sunat un prieten din Timişoara, i-am spus că am avut un accident şi unde suntem. El a dat câteva telefoane. Când au venit cei de la ambulanţă şi m-au ridicat, am văzut că ia şi nişte pantofi. I-am recunoscut: erau ai prietenei mele. Am vrut să întreb ce-i cu ea, de ce ia pantofii prietenei mele. M-au ridicat şi am apoi am leşinat din cauza durerii. M-am trezit aici (la spital – n.r.). Nu îmi spune nimeni ce s-a întâmplat cu prietena mea“, a povestit John Okoro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

11 COMENTARII