9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBloc de lux la Petroşani

Bloc de lux la Petroşani

Primul bloc construit în municipiul Petroşani după 1989 va fi ridicat de o firmă ce aparţine omului de afaceri Alin Simota, patronul echipei locale de fotbal. Simota a concesionat de la administraţia locală scheletul unui bloc nefinalizat cu 2,8 USD/mp/an şi spune că vrea să demonstreze că şi în Valea Jiului afacerile cu imobiliare pot fi rentabile. „Am reuşit să obţinem concesiunea şi am finalizat proiectul. Astăzi (joi- n.r.) vom depune documentaţia pentru obţinerea autorizaţiei de construire şi sperăm ca în maximum o săptămână să ne apucăm de lucrare. Construim apartamentele şi apoi le vom vinde“, a spus Simota. Potrivit omului de afaceri, investiţia se ridică la aproape două milioane de euro, iar blocul va avea trei etaje, o mansardă amenajată şi, în total, 55 de apartamente cu două şi trei camere.

Viitorul bloc de locuinţe va fi ridicat lângă Spitalul de Urgenţă, iar investiţia se vrea un „boom“ pe piaţa imobiliară locală deoarece toate locuinţele vor fi de lux.

În Petroşani, cererea de locuinţe depăşeşte cu mult oferta, în ultimii 17 ani autorităţile locale nereuşind să construiască nici un apartament.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS