9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBătut cu levierul de o familie

Bătut cu levierul de o familie

OLT. Un bărbat de 30 de ani, din comuna Grădinari, a ajuns de urgenţă la spital după ce a fost bătut cu levierul de o familie din comună. Cel puţin aşa susţine victima. Scandalul a avut loc marţi seară, în timp ce Emil Borboacă se întorcea acasă de la magazin. Bărbatul spune că o femeie din localitate, pe nume Mira Pătraşcu, ginerele său, Gheorghe, şi fiica acesteia l-au dus din stradă în curte şi l-au bătut până ce
l-au lăsat lat. Motivul pentru această bătaie pare să fie o înjurătură. Emil crede că mama sa l-a pârât la familia bătăuşă că i-ar fi înjurat. „Mama le-a spus că
i-am înjurat. Nu este adevărat, pentru că nu aveam nici un motiv să-i înjur. Sunt vecini cu mine şi nu aveam nimic de împărţit cu ei. Mi-au ţinut calea când m-am întors de la magazin şi m-au căşunat. M-au tras în curte şi m-au bătut cu levierul“, a povestit Emil.
Bărbatul susţine că familia Pătraşcu este cunoscută în sat ca fiind agresivă şi că se ceartă cu toţi localnicii. „Ei se ceartă cu toată lumea. Sunt nişte oameni arţăgoşi“, a completat Emil.
Omul este hotărât ca, după ce va ieşi din spital, să îi acţioneze în judecată pe agresori. Aurelian Petcan, primarul comunei Grădinari, susţine însă că familia pe care Emil Borboacă o acuză de agresiune este liniştită. „Nu ştiu ce s-a întâmplat între ei, dar această familie este liniştită. Până acum, nu au creat probleme la nivel de comunitate şi nici victima. Se împacă ei, că sunt vecini“, crede edilul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS