20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalO zi din viaţa unei prinţese

O zi din viaţa unei prinţese

Mihaela Tatu, prezentatoarea emisiunii „De 3x femeie“, difuzată Acasă, în fiecare duminică, de la ora 17.30, a petrecut o zi cu prinţesa Briana Caragea. În emisiunea din această duminică, 5 august, telespectatorii vor urmări cum Mihaela a întâlnit-o pe Briana chiar în ziua când le făcea bagajele celor doi fii ai ei, care plecau în vacanţă la Paris, pentru o lună.

 

O după-amiază plină

 

În timp ce toată lumea îndesa lucruri în valize, prinţesa a profitat de ocazie şi le-a spus băieţilor ei că şi-ar dori să afle câte ceva despre prietena fiecăruia, precizând că ea nu va interveni niciodată în relaţiile lor. Urmărind aceste scene chiar din sânul familiei, telespectatorii vor avea ocazia să vadă relaţia specială dintre Briana şi copiii ei.

Apoi au plecat cu toţii la aeroport, unde Briana s-a emoţionat la gândul că băieţii vor lipsi de lângă ea o perioadă atât de lungă. Apoi, Mihaela şi Briana s-au oprit în Parcul Herăstrău, unde aceasta din urmă a făcut o demonstraţie de mers pe role şi a povestit despre pasiunea ei pentru sporturile extreme, despre faptul că pilotează avioane şi că este întotdeauna spontană, reacţionând la primul impuls.

Următoarea oprire a fost la birou, unde Briana i-a arătat Mihaelei blazonul familiei din care provine, fiind a 27-a nepoată a lui Vlad Ţepeş. După-amiază, prietenul ei bun, Laurent Tourette, a transformat-o dintr-o nonconformistă în prinţesa din poveşti. Seara şi-au petrecut-o la un restaurant unde Briana, soţul ei şi prietenii lor s-au îmbrăcat în haine orientale, au fumat narghilea şi au vorbit despre faptul că prietenii adevăraţi sunt puţini în viaţă, iar timpul care trece „şi triază“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS