11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAlexandru se roagă

Alexandru se roagă

Un băieţel de numai zece ani suferă de leucemie acută limfoblastică. Singura lui şansă de supravieţuire ar fi o intervenţie chirurgicală la o clinică din China, de care însă nu poate beneficia din lipsa banilor.

Era un copil absolut normal până în urmă cu aproximativ trei luni. Elev în clasa a IV-a la Şcoala nr. 37 „Mihai Eminescu“, extrem de silitor şi sensibil, Alexandru Negreanu este bucuria mamei lui, singura care se ocupă, de altfel, de educaţia micuţului. Brusc, chiar înainte de Sărbătorile Pascale, copilul a început să acuze dureri puternice de oase şi tot mai frecvent avea hemoragii puternice. A fost dus de urgenţă la spital, i s-au făcut analize, iar rezultatul a fost şocant: leucemie acută limfoblastică. „Până în acel moment viaţa noastră a fost modestă, însă liniştită. Reuşeam să facem faţă tuturor greutăţilor, ne bucuram de fiecare clipă, cu bune, şi rele, bucurii şi necazuri, important era că suntem împreună. El este singura mea bucurie, este copilul pe care m-am rugat să mi-l dăruiască Dumnezeu“, a spus Claudia Martie, mama lui Alexandru.

 

Alexandru ştie de ce boală suferă

 

În ciuda bolii, în ciuda chiar şi a tratamentului cu citostatice, Alexandru a reuşit să încheie şi acest an şcolar foarte bine. În locul vacanţei binemeritate pe care orice copil o aşteaptă, Alexandru nu îşi doreşte altceva decât să se facă bine. În prezent, este internat la Clinica de Oncologie din cadrul Spitalului de Urgenţă Craiova. „Este singurul meu copil, mângâierea mea. Ajutaţi-mă să-l salvăm, să învingă în lupta cu leucemia. Înţelege tot ce i se întâmplă, este foarte inteligent şi nu i-am putut ascunde diagnosticul care i-a fost pus de medici. Plânge zi şi noapte şi mă roagă să îl salvez“, a adăugat mama copilului.

Puteţi dona bani pentru a salva o viaţă

Toţi cei care vor să o sprijine pe Claudia Martie în demersul de a-şi salva copilul pot contribui cu orice sumă de bani în conturile deschise la Banca Comercială Română.

Titular cont: Martie Claudia Daniela

RO46RNCB0139086603780001-în lei

RO19RNCB0139086603780002-în euro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS