11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTelenovelă doljeană cu final tragic

Telenovelă doljeană cu final tragic

Un bărbat din comuna doljeană Secu este învinuit că şi-a ucis marţi cumnatul, care tocmai venise să-şi convingă soţia să se întoarcă acasă, după ce-l părăsise. Povestea acestei crime are izul unei telenovele cu final tragic.

S-a dus beat să-şi recupereze nevasta

Viorel şi Mioara Călugăru locuiau împreună cu cei trei copii minori ai lor în satul Piria, din comuna doljeană Argetoaia. Relaţia dintre cei doi soţi era destul de tensionată. Sâmbătă, Viorel Călugăru şi-a bătut din nou soţia. Nemaisuportând un asemenea tratament, Mioara şi-a luat copiii şi a plecat de acasă. S-a dus la Janeta Roşca, mama sa, care locuia în comuna Secu împreună cu fiul ei, Aurel, fratele Mioarei.

Marţi, în jurul orei 14.30, Viorel Călugăru a făcut o vizită la domiciliul soacrei, pentru a-şi ruga soţia să se întoarcă acasă. Fiind băut, n-a durat mult până să se ia la harţă cu cumnatul său, Aurel Roşca. Altercaţia a degenerat rapid în bătaie, moment în care Roşca l-a înjunghiat de mai multe ori în piept pe cumnatul său. Viorel Călugăru, de 39 de ani, a decedat pe loc.

Cazul este cercetat în prezent de o echipă de poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale, coordonaţi de un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Aurel Roşca, de 34 de ani, a fost reţinut marţi seară, pe bază de ordonanţă emisă de procuror, urmând să fie prezentat la Tribunalul Dolj cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS