20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalÎn vacanţă cu partenerul de cuplu

În vacanţă cu partenerul de cuplu

Vacanţele reprezintă un prilej de relaxare. Acum este momentul să evadaţi din cotidian şi să deveniţi tot ceea ce vă doriţi. Şi ce poate fi mai frumos decât o vacanţă cu partenerul de viaţă?

O vacanţă în doi este un prilej pentru cuplurile îndrăgostite, fie că au 18, fie 50 de ani, de a se cunoaşte mai bine. Persoana de lângă noi este un univers ce aşteaptă să fie descoperit şi de aceea o vacanţă alături de ea poate face relaţia să înflorească. Reţeta unei vacanţe reuşite ţine numai de voi doi. Oriunde aţi fi, uitaţi de telefoanele mobile, de stresul de acasă şi de problemele lăsate în urmă fiindcă de acum cel mai important lucru sunteţi voi! Nu vă mai gândiţi la nimic altceva decât la cum să vă simţiţi mai bine! Puteţi începe prin a vă plimba cât mai mult în natură, ţinându-vă de mână. Îngăduiţi-vă să fiţi copii şi bucuraţi-vă de tot ce este în jurul vostru. Discutaţi pe teme care ţin de voi doi, de ce vă place şi, de ce nu, reînviaţi amintiri plăcute, care v-ar face pe amândoi să zâmbiţi.

Lăsaţi-vă în voia fericirii

Căutaţi activităţi care să vă valorifice cât mai mult ca şi cuplu. Jocuri în echipă, tenis, cărţi, orice înseamnă relaxare în echipă. Faceţi cât mai multe glume şi amuzaţi-vă de cele mai mici lucruri. Primul pas este să vă deconectaţi şi să vă lăsaţi în voia fericirii. În perioada în care sunteţi în vacanţă cu partenerul dumneavoastră, căutaţi ca relaţia dintre voi doi să fie cât mai armonioasă şi drăgăstoasă. Ţineţi-vă mereu de mână şi furaţi-vă săruturi! De asemenea, acum este momentul să-l ascultaţi pe celălalt fără a-l contrazice. Este necesară cât mai multă înţelegere, răbdare şi, deasupra tuturor, iubire.

Umpleţi ziua de zâmbet şi căldură

Încurajaţi copilul din dumneavoastră să se bucure de valurile mării, de florile sau de păsările cerului! O dată cu dumneavoastră, se va bucura şi persoana iubită. Orice vacanţă vă oferă, pe lângă relaxare, amuzament şi apropiere şi ocazia de a fi romantici. Surprindeţi-vă iubitul sau iubita cu bilete de dragoste sau declaraţii romantice. O cină în doi sau un apus în care să-i declaraţi sentimentele consolidează relaţia dumneavoastră.

Indiferent de câte zile de vacanţă petreceţi împreună, distraţi-vă alături de cel drag şi umpleţi ziua de zâmbet şi căldură. În orice vacanţă în doi, cel mai mult contează buna dispoziţie. Sunt momente de neuitat, în care discutaţi despre vise, speranţe sau amintiri şi în care îl cunoaşteţi pe cel de lângă dumneavoastră. Dar cel mai mare secret din toate este iubirea, care trebuie să vă însoţească pas cu pas. Vacanţă plăcută!

Gina Chiriac, psihoterapeut la Centrul de Sănătate „Sf. Grigorie Decapolitul“, din Craiova, situat în incinta Liceului de Chimie, tel. 0744.545.352

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS