9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPhilips şi Swarovski lansează bijuteriile tehnologice

Philips şi Swarovski lansează bijuteriile tehnologice

Compania Philips se lansează în lumea modei. Mai precis, grupul industrial va lansa în colaborare cu compania Swarovski o colecţie de bijuterii tehnologice. Numită „Active Crystals“, aceasta cuprinde o linie exclusivă în care accesoriile tehnologice precum căştile sau memoriile portabile sunt transformate în adevărate bijuterii. Sinonimă cu libertatea de mişcare, cu energia, cu designul, moda viitorului şi tehnologia de ultimă generaţie, colecţia „Active Crystals“ este rezultatul unei colaborări între mărcile Philips şi Swarovski, capabilă să ofere clienţilor produse extrem de rafinate. Colaborarea între cele două companii confirmă faptul că designul şi tehnologia sunt compatibile şi reprezintă una dintre principalele tendinţe din moda viitorului.

Philips, care este lider pe piaţa tehnologiei, fiind specializată în producerea de televizoare şi aparate video, audio, periferice şi accesorii, este partenerul ideal pentru firma Swarovski, care s-a făcut cunoscută la nivel internaţional prin splendidele bijuterii şi obiecte decorative pe care le realizează. Colecţia „Active Crystals“ îmbină perfect frumuseţea tipică a creaţiilor Swarovski şi experienţa tehnologică a companiei Philips. „Produsele Philips reprezintă pentru consumator sinteza dintre stil şi design pe piaţa electronică. Marca este într-o continuă creştere, mai ales în domeniul audio. Căştile produse de Philips sunt printre cele mai bune din lume“, a declarat Daniel Cohen, memebru al Swarovski Executive Board.

Pe de altă parte, Swarovksi s-a afirmat în domeniul bijuteriilor şi este în măsură să ofere produselor Philips credibilitate, stil şi oportunitatea de a crea obiecte unice, capabile să deschidă uşile unei pieţe încă necunoscute.

Colecţia cuprinde patru tipuri de căşti (Space, Icon, Mirage şi Amazone), perfecte pentru ascultarea muzicii în orice loc. Pentru doamnele care nu vor să piardă din vedere nici un moment documentele personale, stick-urile de memorie USB Heart Ware şi Heart Beat devin adevărate pandantive la modă. Alte modele de stick-uri USB sunt cele în formă de lacăt – Lock In şi Lock Out – care cu siguranţă vor atrage atenţia celor din jurul dumneavoastră, ce se vor gândi că v-aţi cumpărat o bijuterie de lux şi nicidecum un accesoriu pentru calculator. Bijuteriile vor fi scoase la vânzare începând cu 1 august şi vor fi disponibile în magazinele Swarovski. Preţul acestora va fi cuprins între 69 şi 150 de euro.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS