19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMici secrete ale femeilor

Mici secrete ale femeilor

Una zic şi alta fac. Aşa sunt femeile. Dacă doriţi să le înţelegeţi mai bine, iată câteva dintre micile lor secrete, divulgate de site-ul www.ele.ro

 

– Dacă invitaţi o femeie la cină la un restaurant şi ea e obişnuită să ia masa la local, nu vă aşteptaţi să o daţi frecvent gata, nu vă va aprecia. Dacă însă invitaţi o femeie modestă, care iese foarte rar în oraş, la o pizza, veţi fi copleşit de recunoştinţă, iar bucuria şi surpriza din ochii ei vă vor polei! Numai încercaţi şi o să vă daţi seama ce simplu e să faceţi o femeie fericită!

– Dacă îi oferiţi unei femei un cadou ieftin, dar foarte drăguţ, de exemplu, un şirag de mărgele modern şi de efect, în timp ce ea e încărcată de aur ca pomul de Crăciun, nu vă aşteptaţi să-l poarte, nici măcar din politeţe. Îl va arunca într-un sertar şi acolo va sta până când îl va descoperi o prietenă mai „modestă“ a ei. Deci aveţi grijă să nu vă mai obosiţi.

– Dacă vă place o femeie şi ştiţi că e liberă, dar vedeţi că e rezervată înseamnă că aşa e felul ei, bine educată, şi nu poate să vă spună în faţă că nu vă vrea ca iubit.

– Dacă o femeie vă spune ceva de genul „poate o să mergem sau o să ieşim undeva odată“ şi nu o faceţi pe loc sau nu fixaţi o oră a evenimentului, nu mai visaţi cu ochii deschişi, pentru că ea, după ce v-aţi despărţit, a şi uitat ce v-a promis!

– Dacă o femeie vă va privi cu dispreţ buchetul de flori pe care cu emoţie i l-aţi adus la întâlnire, fugiţi pentru că ea vă va stoarce ca pe o lămâie de toţi banii dumneavoastră şi, până la urmă, tot vă va părăsi pentru altul, mai bogat.

În schimb, rupeţi o crenguţă frumoasă din faţa blocului şi oferiţi-o unei femei calde şi modeste. Acelei femei i se va părea că i-aţi dăruit un regat şi veţi fi orbit de strălucirea din ochii ei. O femeie bună şi modestă nu aşteaptă împărăţii de la dumneavoastră, ci darul dumneavoastră, oricât de simplu şi de ieftin ar fi, repezintă confirmarea că v-aţi gândit la ea şi aţi vrut să-i faceţi o bucurie.

– Nu invitaţi o femeie care are o maşină la fel de bună ca a dumneavoastră sau chiar mai bună la o plimbare în aer liber, întrucât ea nu va preţui lucrul acesta. Va dori să o duceţi în locuri publice, unde să-i fie satisfăcută vanitatea. Ea nu vrea să fie cu dumneavoastră în adevăratul sens al cuvântului, ci doar să fie văzută la braţul dumneavoastră dacă sunteţi un bărbat bine sau unul cu bani.

– Dacă o femeie refuză să meargă cu dumneavoastră în oraş şi vă propune să rămâneţi acasă, nu fiţi dezamăgit şi nu vă gândiţi că dispreţuieşte invitaţia dumneavoastră. Ea nu vrea să vă împartă cu nimeni, vrea să fie numai cu dumneavoastră. Oferiţi-i această plăcere, iar fericirea şi liniştea din sufletul ei vă vor copleşi.

– Dacă o femeie cu care sunteţi împreună de ceva timp, câteva luni, de exemplu, nu ştie să vă spună rapid când e ziua dumneavoastră de naştere, să nu vă aşteptaţi să vă felicite sau să vă aducă un cadou. În schimb, va fi foarte ofensată în cazul în care dumneavoastră veţi uita de ziua ei.

– Dacă după câteva luni de când sunteţi împreună nu v-a prezentat nici unei prietene, nici nu o va face, ba chiar puteţi să vă aşteptaţi, în cazul în care accidental vă întâlniţi pe stradă şi aceasta e însoţită de o persoană de sex opus, că se va preface că nu vă cunoaşte. Nu suferiţi! Acceptaţi că pentru ea nu sunteţi aşa de important încât să se simtă mândră că vă cunoaşte şi, deci, nu trebuie să se obosească să vă prezinte prietenelor.

– Dacă o femeie vă face curte şi vă copleşeşte cu atenţii, iar la un moment dat vă anunţă că a căutat-o fostul soţ, să ştiţi că vă va părăsi şi, în scurt timp, vă va anunţa că „mai încearcă să-şi refacă viaţa cu fostul“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS