17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalLacrimi pe ultimul drum al Mihaelei

Lacrimi pe ultimul drum al Mihaelei

Eleva de 16 ani ucisă marţi seară pe trecerea de pietoni din faţa liceului unde învăţa a fost condusă ieri pe ultimul drum.

Liniştea unei după-amieze de vară a fost sfâşiată de sunetul trist al goarnei ce anunţa ultima călătorie a celei care a fost Mihaela Petruţa Molcuţi. Eleva de numai 16 ani a decedat marţi seară, când un autoturism condus de un tânăr a spulberat-o. Plecase, în pauză,
să-şi cumpere ceva de mâncare. Şi nu s-a mai întors. Colegii, profesorii şi familia au plâns-o şi o vor plânge mereu. Un accident stupid i-a curmat viaţa chiar în momentul în care aripile au început să-i crească: era doar un copil aflat la început de drum.

Sute de oameni au venit la înmormântare

Tristeţea cortegiului ce a însoţit-o pe Mihaela spre cimitir, locul ce îi va deveni de acum încolo casă, a impresionat fiecare cetăţean al comunei Slivileşti. Aproximativ 1.000 de persoane, rude, prieteni, colegi veniţi de la Târgu Jiu, săteni care au văzut-o pe Mihaela crescând, profesori de la şcoala generală unde a învăţat, au însoţit maşina ce transporta coşciugul cu trupul neînsufleţit al tinerei. „De ce, Doamne, de ce? Fata mea, fata mea! Spune, mamă, ce ai vrut să-ţi cumperi de la chioşc, că-ţi iau eu“, plângea mama fetei. „Sufletul meu drag, de ce te-ai dus? Criminalul de ce te-a ucis, mamă, de ce?“, striga altă femeie. Mirosul lumânărilor ce ardeau pentru sufletul Mihaelei s-a amestecat amar cu dulceaţa florilor de tei de pe marginea drumului comunal. Sufletul a îngheţat o clipă la auzul bocetelor familiei elevei ucise. Lacrimile de durere ale celor care o vor plânge nu vor fi uitate niciodată. Viaţa a fost crudă cu tânăra… s-a destrămat prea repede.

Un înger de fată

Sorin Bucurescu, edilul comunei Slivileşti, a spus că Mihaela Petruţa Molcuţi a fost o fată deosebită: „Toată lumea o iubea, era un înger de fată. Bună, prietenoasă, ajuta pe cine putea. Venea pe la foştii profesori de la şcoala generală şi era mereu veselă. Este păcat că a trebuit să moară“. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII