9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident mortal la Schitu Greci

Accident mortal la Schitu Greci

OLT. Un tânăr şi-a pierdut viaţa, iar alţi doi au ajuns la spital după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat într-un lan de grâu. Tragedia s-a petrecut vineri seară, în jurul orei 19.00, pe câmpul dintre localităţile Schitu Greci şi Şerbăneşti, din Olt. Marian Diaconescu, de 19 ani, din Schitu Greci, se afla la volanul unei Dacii 1310 înmatriculate cu numărul OT-82-BYS. Tânărul îşi cumpărase maşina în urmă cu doar trei zile şi nu avea permis de conducere. Vineri seară, împreună cu trei prieteni (doi băieţi şi o fată), a luat maşina şi a plecat la plimbare. La început, Dacia a fost condusă de Cristi Lunganu, de 20 de ani, din Slatina, care avea permis. La ieşirea de pe o uliţă din comuna Schitu, Marian i-a cerut să oprească pentru a trece el la volan. În afara localităţii însă, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi s-a răsturnat într-un lan de grâu. În urma impactului, conducătorul auto şi pasagerii au fost proiectaţi prin parbrizul maşinii. Marian a murit pe loc, iar ceilalţi trei tineri, Cristi Lunganu, Adelin Şişu, de 17 ani, şi Alina S., toţi din Slatina, au fost răniţi. Cristi şi Adelin au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean Slatina. Ei au suferit răni uşoare şi sunt în afara oricărui pericol. Alina s-a întors în comună, pentru a-i anunţa pe părinţii victimei despre tragedie.
Iniţial, oamenii legii au crezut că, în momentul în care s-a petrecut accidentul, maşina era condusă de Cristi Lunganu, însă Alina S. le-a spus totul.
Atât poliţiştii, cât şi Alina au spus că tânărul conducea cu viteză destul de mare. Urmele de frânare au măsurat 28 de metri. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a petrecut accidentul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS