14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalO ceartă, o bătălie câştigată

O ceartă, o bătălie câştigată

Aţi fost prins de multe ori în discuţii incendiare pe care nu le-aţi provocat, dar în care sunteţi acuzat că sunteţi singurul vinovat? Nu are nici o importanţă în ce tipar vă încadraţi. Raţional, impulsiv sau romantic, veţi ajunge şi dumneavoastră să vă tociţi minţile cu cineva pentru care cearta este un hobby. Aveţi sau nu dreptate, site-ul www.menreport.ro vă învaţă câteva trucuri care vă vor ajuta să ieşiţi basma curată.
• Nu ridicaţi tonul! Nu contează care vă este speech-ul, ideea este să-l prezentaţi pe un ton calm. Dacă şi tonul ei devine mai blând… aţi câştigat!
• Fiţi primul bărbat care ascultă! Deşi contravine principiilor dumneavoastră, măcar simulaţi. Gândiţi-vă la secretara blondă care vă face cu ochiul în fiecare dimineaţă, la meciul de aseară, la vremea de afară. Nu pierdeţi contactul vizual şi va crede că s-a făcut înţeleasă şi că îi daţi dreptate. Din nou, dumneavoastră câştigaţi!
• Păstraţi subiectul. Va fi foarte uşor s-o combateţi pe un teritoriu cunoscut dumneavoastră. Dacă ţipă la dumneavoastră că aţi fost un nesimţit, că aţi lăsat mizerie în baie, rămâneţi în această zonă. Faptul că acum două săptămâni nu aţi făcut, vă miră că nu se pune… Asta este altă discuţie.
• Recunoaşteţi că aţi greşit şi veţi câştiga! Asta înainte de a începe cearta propriu-zisă. O veţi lăsa fără cuvinte, iar dumneavoastră veţi putea asculta liniştit greierii în toiul nopţii.
• Fiţi emoţional! Jucaţi-vă aşii! Cât urlă ca bezmetica la dumneavoastră, încercaţi să nu clipiţi pentru o perioadă scurtă de timp. Câteva lacrimi ce vor apărea în scopul umezirii retinei o vor înduioşa.
• Puneţi-o la locul ei! Pe un ton calm, după ce aţi ascultat-o, vorbind despre acelaşi subiect, după ce aţi recunoscut că aţi greşit şi după ce ochii dumneavoastră au fost privaţi de câteva clipiri.
Puteţi câştiga de fiecare dată lăsând-o să creadă ceea ce are nevoie să creadă. Dacă nu merge, rămâne totdeauna sexul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS