11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPaşte cu sute de ouă expirate

Paşte cu sute de ouă expirate

GORJ. Inspectorii sanitar- veterinari din Gorj au efectuat, în perioada Paştelui, aproximativ 150 de controale în târgurile şi pieţele agroalimentare din judeţ.
 Inspectorii au aplicat patru sancţiuni în valoare totală de 200 de milioane de lei vechi. De la un laborator de patiserie din municipiul Târgu Jiu au fost confiscate aproximativ 700 de ouă expirate. Sancţiunile au fost aplicate la o brutărie din judeţ, la două magazine alimentare şi la unul dintre laboratoarele de patiserie din Târgu Jiu.
„A fost un Paşte liniştit anul acesta, fără incidente deosebite. Ciobanii au respectat cu stricteţe toate normele impuse de Direcţie şi nu au fost probleme pe Digul Jiului“, a declarat Ion Iliuţă, directorul Direcţiei Sanitar- Veterinare (DSV) Gorj.
Ciobanii care au comercializat miei în spaţiul special amenajat de Primăria Târgu Jiu pe Digul Jiului au fost mulţumiţi de condiţiile oferite de autorităţi. Săptămâna aceasta, inspectorii sanitar-veterinari vor face verificări la toate laboratoarele de patiserie din judeţ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS