20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalFemei pe gustul barbatilor

Femei pe gustul barbatilor

E posibil sa stiti deja exact ce tip de femeie vi s-ar potrivi. Insa, in cazul in care nu sunteti sigur, site-ul www.ele.ro a facut un top al tipologiilor feminine care sunt pe placul barbatilor.


D-ra Dulce. D-ra Dulce este o femeie pozitiva, multumita de viata ei si mereu optimista. Este o persoana originala, care este mereu bucuroasa sa va vada si dumneavoastra de-abia asteptati sa petreceti timp cu ea. D-ra Dulce dispare destul de repede de pe piata, asa ca astfel de femei sunt destul de rare. Daca gasiti una, ati pus mâna pe o adevarata comoara.


D-ra Sexy. D-ra Sexy iubeste barbatii si sexul. Nu se vinde si nici nu foloseste sexul ca o unealta pentru a manipula oamenii. A nu se confunda cu o nimfomana care sufera de probleme psihice. Majoritatea femeilor o urasc, dar barbatii o iubesc pentru ca este un spirit liber si sincer in privinta sexului.


D-ra Egalitate. Acest tip de femeie este o adevarata feminista. Ii plac barbatii si crede ca o relatie trebuie sa fie un parteneriat si este mai mult decât dornica sa puna umarul la jumatatea ei de responsabilitati, cât si la cheltuieli.


D-ra Cea mai buna prietena. Impreuna cu D-ra Dulce, D-ra Cea mai buna prietena este o bucurie s-o aveti in preajma. Este genul de femeie cu care va intelegeti perfect, va plac aceleasi lucruri si mergeti in aceleasi locuri. Puteti sa petreceti cinci minute cu ea si sa aveti senzatia ca o stiti de o viata. Este mereu de partea dumneavoastra, râde la glumele dumneavoastra si va suna doar sa va spuna „Buna“ pentru ca, sincer, ii este dor de dumneavoastra. Totusi, un avertisment: trebuie sa-i dati de inteles de la inceput ca vreti mai mult de la ea, pentru ca daca ii intra in cap ca sunteti doar prieteni, nu veti reusi sa-i mai schimbati opinia.


D-ra Directa. Este genul de femeie care stie sa comunice. Nu exista loc de jocuri, de comportamente ridicole. D-ra Directa va pune mâna pe telefon si va va invita in oras. Va face ceea ce spune. Cel putin cu ea stiti pe ce picior dansati.


D-ra Independenta. Este femeia potrivita daca nu aveti destul timp pentru o relatie sau daca sunteti genul de tip care are nevoie de mult spatiu. D-ra Independenta are viata ei proprie. Este genul care vrea un barbat in viata ei, dar nu are nevoie de unul. Nu cauta barbati care sa-i rezolve problemele.


D-ra Zero Presiune. In timp ce majoritatea femeilor cauta sa se marite, aceasta femeie nu a cazut prada acestei idei. Este fericita sa fie cu dumneavoastra. Asa ca nu veti avea parte de intrebari de genul „Unde merge relatia?“. Va vrea probabil sa se marite la un moment dat, dar nu se grabeste. Crede ca, daca se va intâmpla, va avea loc in mod natural.


D-ra Siguranta. Se accepta pe sine asa cum e si se simte bine in pielea ei. Si simte la fel despre dumneavoastra. Nu are nevoie de atentie constanta pentru a-si satisface ego-ul. Are respect de sine si merge mereu pe drumul ei.


D-ra Zero Intretinere. Cea mai rara dintre toate. Este cel mai atipic gen de femeie. Nu ii pasa câti bani aveti, va iubeste pentru dumneavoastra insiva. Isi va plati cu placere partea ei din cina.


Daca reusiti sa gasiti o astfel de femeie, tineti-o aproape.


D-ra Personalitate. Este o adevarata achizitie. Inteligenta si prezenta ei atrag oamenii ca un magnet.


Personalitatea ei foarte atragatoare o ajuta sa depaseasca deficientele pe care ar putea sa le aiba fizicului ei.


D-ra Potrivita pentru dumneavoastra. Multi barbati aleg femei care arata bine la bratul lor. Daca gasiti o femeie care va face fericit fara sa tineti seama de vârsta, statut social sau cum arata, atunci ati câstigat la acest capitol.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS