10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjMischie si-a sarbatorit ziua de nastere la tribunal

Mischie si-a sarbatorit ziua de nastere la tribunal

Nicolae Mischie a fost prezent de ziua sa in fata instantei de judecata, la un nou termen al procesului in care este acuzat de trafic de influenta. Fostul politician a venit la tribunal la prima ora, desi procesul sau a inceput cu o mica intârziere. Mischie nu a ezitat sa afirme ca procurorii au avut un comportament „golanesc“ atunci când au instrumentat diferite dosare impotriva sa. „In nici una dintre anchete nu exista probe care sa demonstreze vreo vinovatie de-a mea. La 62 de ani sunt in forta si sunt dispus sa continuu lupta cu golanii si procurorii care mi-au dorit raul in 2004“, a precizat fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj.


Nicolae Mischie a spus ca inca de pe 1 martie a fost felicitat de diferiti primari din judet si persoane aflate in functii de conducere. Acesta a declarat ca va organiza acasa o petrecere cu membrii familiei. Mischie a afirmat ca singurul cadou pe care si-l mai doreste la vârsta sa este sa ii dea Dumnezeu sanatate pentru a putea continua lupta prin care doreste sa isi dovedeasca nevinovatia.


In procesul aflat pe rol la Tribunalul Gorj acesta este acuzat de trafic de influenta si este judecat pentru felul in care si-a restaurat vila din Târgu Jiu, un om de afaceri acuzându-l ca i-ar fi efectuat lucrari de 400.000 de dolari pentru a fi scutit de anumite controale sau pentru a primi comenzi de la unitatile miniere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS