19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalFiul sefului Politiei Sinaia a provocat un accident la Slatina

Fiul sefului Politiei Sinaia a provocat un accident la Slatina

Potrivit surselor oficiale, politistul care venise la Slatina pentru cursuri de perfectionare la Scoala de Politie era sub influenta alcoolului in momentul producerii accidentului.


Incidentul s-a petrecut marti seara, in jurul orei 23.00, in intersectia din fata Liceului „Ion Minulescu“. Alin T., de 22 de ani, se afla la Slatina pentru cursuri de perfectionare, iar in seara cu pricina el conducea un Peugeot 307, cu numarul de inmatriculare PH-27-TUD. In intersectie, acesta nu a respectat indicatorul rutier „Accesul interzis“ si nu a acordat prioritate unei Dacii papuc, cu numarul de inmatriculare OT-55-SIM, ce apartine unei societati comerciale din Slatina, pe care a lovit-o.


Din impact, Dacia s-a oprit intr-o Dacia Logan, cu numarul de inmatriculare OT-41-NIC, stationata regulamentar pe marginea drumului. In urma accidentului a rezultat ranirea conducatorul Daciei-papuc, Marcel V., de 57 de ani, din Slatina, precum si a lui Gigel B., de 24 de ani, si Marius B., de 21 de ani, ambii din orasul Piatra Olt, pasageri in autoutilitara. Ranitii au fost transportati cu ambulanta la spital pentru ingrijiri medicale. Diagnosticati cu traumatisme craniene, acestia au ramas internati in spital pentru supraveghere de specialitate, fiind in afara oricarui pericol. Unul dintre apartinatorii victimelor a afirmat ca soferul Peugeotului era beat si conducea cu viteza foarte mare.


Potrivit martorilor, baiatul sefului Politiei Sinaia a incercat sa loveasca un politist care sosise la fata locului pentru a efectua cercetari. Conform surselor oficiale, in momentul impactului, atât soferii, cât si pasagerii purtau centura de siguranta. Oamenii legii spun ca vinovat de producerea accidentului se face politistul, pentru ca nu a respectat semnificatia indicatorului si nu a acordat prioritate de trecere. Politistul a fost testat cu aparatul alcoolscop, rezultatul fiind 0,13/l alcool pur in aerul expirat. Pentru fapta comisa, tânarul s-a ales cu dosar de urmarire penala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS